Autoverhuur Houston Luchthaven

Ga je op reis naar Houston en wens je gebruik te maken van een huurauto tijdens je verblijf? Dan heeft Budget zeker een passende oplossing voor jou. Met een uitgebreid assortiment aan huurauto's is er altijd een geschikt voertuig voor je te vinden tijdens je verblijf in deze beeldschone stad in Texas.

 

Waar kan je ons vinden

Houston Luchthaven

Iah Houston George Bush Airport
Houston
77032

Tel.: 281-449-0145

Openingstijden

zondag:
07:00 - 23:59 Uur
maandag:
07:00 - 23:59 Uur
dinsdag:
07:00 - 23:59 Uur
woensdag:
07:00 - 23:59 Uur
donderdag:
07:00 - 23:59 Uur
vrijdag:
07:00 - 23:59 Uur
zaterdag:
07:00 - 23:59 Uur

Budget Autoverhuur in Houston Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Houston met Budget

Laat je inspireren door Houston

Houston, de vier na grootste stad van Texas, is één van de meest populaire toeristische locaties van de Verenigde Staten.

De stad heeft een rijke historie en is onder andere bekend door haar schitterende architectuur, culturele attracties en geweldige parken. Met een groot aanbod aan musea en art galeries is Houston de perfecte locatie voor mensen die geschiedenis en kunst in Amerika zoeken.

Zo kan je bijvoorbeeld naar the Houston Museum of Natural Science. Of kies juist voor cultuur in de Alley Theatre. Indien je dit van plan bent, dan het huren van een auto zeker een goede optie om downtown Houston beter te leren kennen en om attracties te bezoeken zonder een hoop tijd te verliezen.

Daarnaast kan je als sportliefhebber je hart ophalen in Houston. Zo is Hermann Park ideaal om in te joggen en te fietsen. Ook heeft de stad een aantal stadions, waaronder het Reliant Stadium en het Toyota Centre, waar de Houston Rockets spelen. Je zal een gepaste huurauto bij Budget vinden indien je van plan bent om met het hele gezin fietsen te huren en op pad te gaan.

Het klimaat in Houston is vochtig en subtropisch, met warme zomers en koele winters. Met huurauto's van Budget moet je hier je niet al te druk om te maken, aangezien de auto's airconditioning en verwarming hebben zijn zodat jouw reis optimaal verlopen zal.

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur Hamburg Luchthaven
Houston George Bush Airport
17330 Palmetto Pines
Houston
Texas
USA
Telefoon: +281-449-0145

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: