Autoverhuur Manhattan

Gunstig gelegen in het hart van het bruisende Manhattan, zijn wij perfect gelegen om handige en toegankelijke huurauto diensten te bieden. Door te klikken op het formulier aan de linkerkant, kom je alles te weten over de vlotte werking van ons kantoor. Je kan ook blijven lezen om te ontdekken wat voor moois er te beleven valt en waarom het verstandig is een auto te huren om dit alles te zien. We bieden een scala aan uitstekende auto's om aan je eisen te voldoen.

Manhattan

Autoverhuur in Manhattan

Manhattan is gigantisch en auto huren bij Budget Autoverhuur maakt het rondreizen veel gemakkelijker.

In Manhattan, de beroemdste van de vijf wijken van New York, wonen miljoenen mensen afkomstig uit alle hoeken van de wereld. New York is een van de meest kosmopolitische steden ter wereld, met invloeden uit de hele wereld. Deze multiculturerele plek kan je gemakkelijk verkennen met je goedkope huurauto.

Weten waar je moet beginnen is het lastigst. Gaje eerst naar Times Square om je te vergapen aan de neonlichten en drukke toeristen uit alle hoeken van de wereld, waar straatartiesten allerlei magische kunstjes laten zien, of ga je naar het Vrijheidsbeeld om de beroemdste vrouw van Amerika te bekijken?

Wanneer je op Times Square staat, kan je bij de TKTS Discount Booth de trappen beklimmen voor een schitterend uitzicht over de stad, zodat je een idee krijgt van de werkelijke grootte van deze stad, die men vanaf de grond alleen maar kan raden.

Je gaat met je goedkope huurauto naar de veerboot die je naar het Vrijheidsbeeld brengt om vervolgens de veerboot naar Ellis Island te pakken om het Ellis Island Immigratiemuseum te bezoeken. Dit museum vertelt het verhaal over hoe deze stad de grootmacht is geworden die het vandaag de dag is en over de immigranten die haar hielpen bouwen.

Vergaap je aan het Empire State Building en beklim de top voor een nog mooier uitzicht om vervolgens de geweldige musea verspreid over de stad te verkennen, zoals het National Design Museum of de Neue Galerie.

Manhattan weet je overal waar je gaat te verbazen. Van oud tot nieuw, Manhattan heeft alles en meer dan je ooit voor mogelijk heeft gehouden. Proef de hele wereld zonder dat je de stad hoeft te verlaten, winkel tot vroeg in de ochtend in een stad die nooit slaapt of breng je tijd door in de vele duizenden kunstgalerijen, musea en tentoonstellingen.

Budget Manhattan
152 E. 87th St. Alan Garage,
Op Lexington Ave.
10128 Manhattan
Telefoon: 646-672-9694

Budget Manhattan
Tussen 2nd en 3rd Ave
225 East 43rd St.
Manhattan
Telefoon: 212- 661-5906

Budget Manhattan
Tussen 8th en 9th Avenue
304 West 49th Street
Manhattan
Telefoon: 212-333-5901

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: