Autoverhuur Dulles Luchthaven

Met een uitgebreid assortiment aan huurauto's heb je de zekerheid van een voor jou passend voertuig te vinden tijdens je verblijf in Dulles. Boek een gezinswagen of juist een typische Amerikaanse muscle-car door gebruik te maken van het formulier links op de pagina.

 

Waar kan je ons vinden

Dulles Luchthaven

Iad Dulles Airport
Sterling
20166

Tel.: 703-437-9559

Openingstijden

zondag:
00:00 - 23:59 Uur
maandag:
00:00 - 23:59 Uur
dinsdag:
00:00 - 23:59 Uur
woensdag:
00:00 - 23:59 Uur
donderdag:
00:00 - 23:59 Uur
vrijdag:
00:00 - 23:59 Uur
zaterdag:
00:00 - 23:59 Uur

Budget Autoverhuur in Dulles Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Dulles met Budget

Laat je inspireren door Dulles

De temperaturen in Virginia variëren van 25 graden Celsius in de zomermaanden tot net onder het vriespunt in de winter. Of je verkoeling of juist warmte zoekt in de auto, met de airconditioning in de huurauto's van Budget heb je altijd de gewenste temperatuur.

Het Smithsonian Institute and Museum is open gedurende het gehele jaar. Er zijn talloze tentoonstellingen over de wondere wereld van technologie, ruimtevaart en de natuur.

Deze geweldige locatie is slechts een aantal mijl van Dulles verwijderd en dus gemakkelijk bereikbaar met je huurauto.

Virginia State staat ook bekend om het huisvesten van een aantal van de meest iconische historische locaties in Amerika. Zo vind je hier de huizen van George Washington; de oud-generaal van de Amerikaanse troepen gedurende de Amerikaanse Revolutie.

Maar ook de Fairfax Attractions met een serie van historische punten zoals de Colvin Run Mill en de Chantilly Battlefield. Deze inspirerende locaties liggen niet ver van elkaar verwijderd en met je huurauto makkelijk te bezoeken.

Kinderen en volwassenen kunnen genieten in Loudoun County; een plek gevuld met attracties voor jong en oud. De ritjes met de indoor trein, de mogelijkheid voor golf en de diverse tours maken van Loudoun County de ideale vakantie trip.

Daarnaast kan je natuurlijk zelf een planning maken van de plaatsen die je graag zou willen bezoeken. Een road trip door de staat is natuurlijk mogelijk met een huurauto van Budget. Zodoende kan je alles zien wat Virginia te bieden heeft.

Een trip naar Virginia is niet compleet zonder een wandeling door het historische Jamestown. Dit is de locatie waar de Engelse kolonisten voor het eerst voet aan wal zetten. Vandaag de dag kunnen toeristen hier aanschouwen wat de archeologen in de loop der tijd hebben opgegraven.

Dit kan op slechts drie uur rijden van Dulles Airport en is, ideaal om te doen met je huurauto.

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur Dulles luchthaven
23360 Autopilot Drive
Sterling
VA 20166
Telefoon: +1 703 4379559

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: