Autoverhuur Heraklion Luchthaven

Budget Autoverhuur helpt je gemakkelijk aan goedkope auto te huren op het internationale vliegveld van Kreta. Je hoeft alleen maar het eenvoudige formulier op deze pagina in te vullen om je huurauto te reserveren op en de auto zal bij aankomst voor jou klaarstaan.

 

Waar kan je ons vinden

Heraklion Luchthaven

International Airport
Crete/ Heraklion
71601

Tel.: +302810390373

Openingstijden

zondag:
07:00 - 23:59 Uur
maandag:
07:00 - 23:59 Uur
dinsdag:
07:00 - 23:59 Uur
woensdag:
07:00 - 23:59 Uur
donderdag:
07:00 - 23:59 Uur
vrijdag:
07:00 - 23:59 Uur
zaterdag:
07:00 - 23:59 Uur

Budget Autoverhuur in Heraklion Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Heraklion met Budget

Ontdek Heraklion

Heraklion, de hoofdstad van Kreta, is een van de meest fascinerende steden in het Middellandse Zeegebied. Met een middeleeuws centrum en een bruisend nachtleven, biedt de stad toeristen de mogelijkheid om zowel het oude als het nieuwe naast elkaar te ervaren in een klimaat dat het hele jaar door warm is. In dit deel van de wereld is geschiedenis in overvloed aanwezig ook al is Heraklion de technologische en commerciële hoofdstad van het eiland. Met een huurauto wordt het bezoeken van deze stad een koud kunstje.

Ook al zijn grote delen van het stadscentrum vrij van verkeer, Je de huurauto gemakkelijk ergens dichtbij parkeren en de boel verkennen. Begin je reis in de vissershaven vlak bij de moderne haven. Hier zal je versteld staan van de schoonheid van het oude Venetiaanse fort dat trots bij de havenpoort staat en een van de langste muren van Europa heeft. Koules, zoals het fort in het Turks heet, is voor verschillende doeleinden gebruikt: van het weren van indringers tot het opsluiten van gevangenen in haar donkere cellen.

Niet ver van de haven ligt het Leeuwenplein, waar in 1898 het bloedbad van martelaars plaatsvond. Vanaf hier kan je de St. Titus Kathedraal bezoeken, die indrukwekkend boven het landschap uitsteekt. Deze basiliek uit de 7e eeuw is tijdens de zogeheten tweede Byzantijnse periode gebouwd ter nagedachtenis aan Sint Titus, die een reisgenoot was van Sint Paulus.

In de buurt van de kathedraal ligt Loggia, dat eens een club was waarin mensen van adel konden ontspannen. Met zijn schitterende Venetiaanse architectuur stamt het uit de 16e eeuw. Binnen zie je trofeeën, wapenschilden, metopen en een deel van het stadhuis aan.
Hiernaast staat de St. Mark Basiliek, die tegenwoordig dient als de Gemeentelijke Kunstgalerij. De basiliek stamt uit 1239 en was vroeger de kathedraal van Kreta. Er worden veel tentoonstellingen gehouden en het gebouw is bijna altijd open.

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur Heraklion Luchthaven
Crete Nikos Kazantzakis Airport
Kantoor bij Aankomsthal
71306 Kreta
Telefoon: 30-2810-344-279
 

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: