Autoverhuur Fairbanks Luchthaven

Om Fairbanks en Alaska gemakkelijker te ontdekken is het aan te raden om een huurauto te reserveren. Budget heeft een ruim aanbod aan goedkoop autoverhuur. Met een uitgebreid assortiment is er altijd wel een passend voertuig voor je te vinden. Het reserveren en boeken van een huurauto is heel eenvoudig. Je dient slechts het formulier op deze pagina in te vullen.

 

Waar kan je ons vinden

Fairbanks Luchthaven

Fairbanks International Airport
Fairbanks
99709

Tel.: 907-474-0855

Openingstijden

zondag:
06:30 - 01:45 Uur
maandag:
06:30 - 01:45 Uur
dinsdag:
06:30 - 01:45 Uur
woensdag:
06:30 - 01:45 Uur
donderdag:
06:30 - 01:45 Uur
vrijdag:
06:30 - 01:45 Uur
zaterdag:
06:30 - 01:45 Uur

Budget Autoverhuur in Fairbanks Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Fairbanks met Budget

Laat je inspireren door Alaska

Fairbanks is gelegen op een vrij unieke locatie. Zo is er tijdens de winterperiode slechts een kleine 4 uur aan zon per dag. Toch is het in de zomermaanden prima vertoeven in Fairbanks. Met de gemiddelde temperatuur rond de 19 graden Celsius is het niet zo koud als je wellicht zou verwachten. De winters zijn echter wel erg koud. De koudste temperatuur ooit gemeten was -54 graden Celsius.

De mooiste natuurlijke bezienswaardigheid in Fairbanks is de aurora borealis. Het noorderlicht is gemiddeld 200 dagen per jaar te zien in de regio van Fairbanks.

Met je huurauto kan je ook wat verder gaan. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de lokale honkbal en American Football teams. Of ontdek de hippe Rollergirls Roller Derby League of het Indoor Football in Fairbanks.

Bezoek ook de Midnight Sun Game in juni. Deze jaarlijkse traditie houdt in dat de wedstrijd tussen de honkballers van Alaska Goldpanners en hun tegenstanders pas om 10 uur ’s avonds begint. Vaak eindigt deze wedstrijd pas na middernacht. Het unieke aan dit evenement is dat er geen gebruik gemaakt wordt van kunstlicht. Omdat deze wedstrijd op de langste dag van het jaar plaats vindt, en de zon bijna 24 uur boven de stad hangt, wordt het tijdens deze dag niet donker.

Fairbanks huisvest ook de Yukon Quest. Dit is een internationale 1.000 mijl lange sledehond race dat gezien wordt als de zwaarste ter wereld. Ook is Fairbanks populair als toegangsoort voor crosscountry skiën in Alaska. Zo wordt er jaarlijks een 50 mijl race gehouden genaamd de Sonot Kkaazoot.

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur Fairbanks luchthaven
Fairbanks International Airport
Fairbanks
Telefoon: +1 907-474-0855

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: