Budget QuickPass: Meld u nu aan om later aan de balie tijd te besparen.

Image alt

Wat is QuickPass?

Onze nieuwe service bespaart je tijd aan de balie, zodat je sneller je auto kunt ophalen doordat je vooraf je gegevens al hebt geregistreerd. Hierdoor kun je gewoon de sleutels ophalen en gaan. 

MELD JE HIER AAN VOOR EEN BESTAANDE RESERVERING

Hoe werkt QuickPass?

Het is eenvoudig. Klik op de online reserveringsknop en vul direct je gegevens in.

Klik hier of gebruik de knop op de bevestigingspagina om te beginnen. Om QuickPass [registratie] af te ronden, hebben we wat gegevens van je nodig; dus houd je rijbewijs en betaalkaart klaar. Voer al je gegevens in, pas je huur aan en klik op klaar. Het is echt zo eenvoudig!

Heb je je gegevens niet bij de hand? Maak je geen zorgen. Je hebt nog voldoende kansen om dit te doen voor je huur. Als je het vergeet, sturen we je een herinnering per e-mail.

Budget car hire stations are as safe as houses

Ophalen van je huurauto

Als je op de verhuurlocatie aankomt, volg je de QuickPass-bordjes. Hier moet je verschillende ID-bewijzen aan ons laten zien. Waarom? We willen er zeker van zijn dat jij je huurauto komt ophalen en niet iemand anders! Dus controleren we of de gegevens kloppen. Je rijbewijs, betaalkaart en een ander identiteitsbewijs (een paspoort of ID-kaart) zijn prima.

Als je jezelf verwend hebt met een duurdere huurauto, kan het zijn dat je twee betaalkaarten moet geven. Als dit verplicht is, staat dit in de e-mail met je reserveringsbevestiging. Controleer de e-mail op wat je nodig hebt om je huurauto op te halen.

Voor we je de sleutels overhandigen, vragen we je om je handtekening; net als wanneer je beroemd bent! We controleren of je al het nodige hebt, en het avontuur kan beginnen.

Even een reminder. Vergeet niet de bovenstaande ID-bewijzen mee te nemen. Je hoeft geen geprinte bevestiging van je reservering mee te nemen.