SNELLE DIGITALE CHECK-IN

Wat houdt autoverhuur met digitale check-in precies in?

Wat houdt autoverhuur met digitale check-in precies in?

Het is de nieuwe tijdbesparende Budget-service, waarmee je contactloos een auto kunt huren en het ophaalproces kunt versnellen door de balie over te slaan en contact met anderen te verminderen.  

Door ons vantevoren een aantal details te geven, die je normaliter aan de balie doorgeeft, kun je veel tijd besparen. Daardoor kunnen wij je sneller de sleutels geven, zodat je ook sneller op pad kunt gaan.

Je voertuig zal klaar staan, en met onze zorgeloze belofte van Budget ben je ervan verzekerd dat het voertuig van tevoren zorgvuldig is schoongemaakt.

Hoe werkt het digitaal inchecken voor autoverhuur?

Het is heel simpel. Je kunt online inchecken vanaf het moment dat je de reservering voor je volgende huurauto hebt bevestigd.

Klik hier, of gebruik de knop op de reserveringspagina om te beginnen. We zullen je naar een aantal details vragen – dus houd je rijbewijs en betaalpas bij de hand, deze zul je nodig hebben tijdens het inchecken. Vul al je details in, selecteer de verschillende opties om je huurauto te customizen en klik op voltooien. Zo simpel is het.

Heb je de details niet bij de hand? Geen probleem. Er zijn nog genoeg mogelijkheden om in te checken. We zullen je ook een reminder sturen via de mail zodat je het niet vergeet.

Budget car hire stations are as safe as houses

Het ophalen van je huurauto

Het is zover: tijd om je huurauto op te halen!

Eenmaal aangekomen bij de Budget autoverhuurvestiging, volg je de borden die je naar het sleutelafhaalpunt leiden. Hier moet je je identificeren, zodat wij kunnen controleren of de gegevens overeenkomen. Zorg ervoor dat je je rijbewijs, betaalpas en nog een andere vorm van identificatie meeneemt (paspoort of ID-kaart is voldoende).

Als je voor een duurder voertuig bent gegaan, kan het zijn dat we je vragen twee betaalpassen mee te brengen. Indien dit nodig is, zal dit vermeld staan in je reserveringsbevesting-email. Kijk dus altijd goed wat je precies nodig hebt voor jouw specifieke huurauto.

Voordat we de sleutels overhandigen, vragen we om een handtekening en controleren we of je alles hebt om op reis te gaan.

Nog even een reminder: vergeet niet om de nodige (bovengenoemde) identificatie mee te nemen. En geen zorgen, je hoeft je reserveringsbevestiging niet uit te printen.