Op naar beter

Aangezien het nieuws wordt gedomineerd door het coronavirus, willen we u laten weten dat we nauwgezet verbeterde maatregelen nemen om uw veiligheid te helpen garanderen en flexibiliteit te bieden wat uw autohuur betreft.

De veiligheid van onze klanten en medewerkers staat bij ons hoog in het vaandel en we volgen het nieuws en alle informatie met betrekking tot de verspreiding van het coronavirus op de voet, evenals het advies en de aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie en de lokale autoriteiten. Wij streven ernaar aan de behoeften van de klant te voldoen en tegelijk uw veiligheid en die van onze medewerkers niet uit het oog te verliezen.

Zijn alle huurlocaties in Nederland open?

Als onderdeel van de wereldwijde inspanningen om de verspreiding van het Coronavirus in te dammen, hebben recente overheidsmaatregelen er toe geleid dat we sommige van onze verhuurstations hebben gesloten. Deze wijzigingen worden weerspiegeld in onze boekingskanalen en worden in realtime bijgewerkt. 

Kan ik een nieuwe of bestaande reservering gratis annuleren?

Ja. Als u een reservering moet annuleren, wordt uw terugbetaling onmiddellijk verwerkt en binnen 5 dagen op uw rekening staan.

Wij blijven flexibel:

  • Gratis annulering/volledige terugbetaling bij Online betalen (vooruitbetaald) tot 48 uur voor de dag waarop uw reservering in gaat
  • U kunt reserveringen die zijn gemaakt via Betalen bij ophalen (later betalen) annuleren tot de tijd waarop uw reservering zou ingaan
  • Als u moet annuleren binnen 48 uur dat uw reservering zou ingaan, ontvangt u een terugbetaling minus het laagste bedrag van i) 2 dagen van uw reservering of ii) een vast tarief, afhankelijk van het land waarin u heeft gereserveerd (£ 60, € 65, CHF 76).
  • Er zal geen terugbetaling worden uitgevoerd als u niet komt opdagen en er kan een annuleringstoeslag in rekening worden gebracht.

Om een bestaande reservering te annuleren of te wijzigen, kunt u uw reservering beheren op deze website.

Neemt Budget aanvullende voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het Coronavirus te verminderen?

We houden de informatie van de Wereldgezondheidsorganisatie nauwlettend in de gaten over advies over hoe de verspreiding van COVID-19 kan worden verminderd.

Om ons personeel en onze klanten te helpen zich te beschermen, moedigen we ze aan, regelmatig de handen te wassen en handdesinfecterend middel te gebruiken, indien beschikbaar. We hebben ook de al aanzienlijke reinigingstechnieken van onze voertuigen na elke verhuur verbeterd. We besteden in het bijzonder aandacht aan de plaatsen die mensen aanraken, zoals stuur, deurklinken en andere harde oppervlakken.

We raden al onze klanten aan om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie en het Ministerie van Volksgezondheid.