Klantadvies over het Coronavirus

Laatst bijgewerkt: 20/10/20

Aangezien het nieuws wordt gedomineerd door het coronavirus, willen we u laten weten dat we nauwgezet verbeterde maatregelen nemen om uw veiligheid te helpen garanderen en flexibiliteit te bieden wat uw autohuur betreft.

De veiligheid van onze klanten en medewerkers staat bij ons hoog in het vaandel en we volgen het nieuws en alle informatie met betrekking tot de verspreiding van het coronavirus op de voet, evenals het advies en de aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie en de lokale autoriteiten. Wij streven ernaar aan de behoeften van de klant te voldoen en tegelijk uw veiligheid en die van onze medewerkers niet uit het oog te verliezen.

Zijn alle huurlocaties in Nederland open?

Als onderdeel van de wereldwijde inspanningen om de verspreiding van het Coronavirus in te dammen, hebben recente overheidsmaatregelen er toe geleid dat we sommige van onze verhuurstations hebben gesloten. Deze wijzigingen worden weerspiegeld in onze boekingskanalen en worden in realtime bijgewerkt. 

Hoe kan ik contact met jullie opnemen over een nieuwe of bestaande reservering?

In het kader van de wereldwijde inspanningen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kunnen regeringen recent maatregelen hebben genomen die van invloed zijn op het vermogen van ons reserveringsteam om gesprekken af te handelen. Als u een reservering wilt maken, kunt u gebruikmaken van deze website of van onze app.

Als u een reservering moet annuleren, onthoud dan dat u geen annuleringskosten hoeft te betalen voor reserveringen die voor 15 december 2020 ingaan. Om een bestaande reservering te annuleren of te wijzigen, kunt u uw reservering beheren op deze website.

Al onze teams danken u hartelijk voor uw begrip en uw geduld.

Neemt Budget aanvullende voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het Coronavirus te verminderen?

We houden de informatie van de Wereldgezondheidsorganisatie nauwlettend in de gaten over advies over hoe de verspreiding van COVID-19 kan worden verminderd.

Om ons personeel en onze klanten te helpen zich te beschermen, moedigen we ze aan, regelmatig de handen te wassen en handdesinfecterend middel te gebruiken, indien beschikbaar. We hebben ook de al aanzienlijke reinigingstechnieken van onze voertuigen na elke verhuur verbeterd. We besteden in het bijzonder aandacht aan de plaatsen die mensen aanraken, zoals stuur, deurklinken en andere harde oppervlakken.

We raden al onze klanten aan om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie en het Ministerie van Volksgezondheid.