Ophaallocatie
Retourlocatie

Autoverhuur Zürich Luchthaven


Autoverhuur is een van de meest voordelige manieren om Zürich te verkennen en er is geen betere manier om zoveel mogelijk te zien in een korte tijd


Wanneer u uw huurauto bij Budget autoverhuur boekt, zult u zien dat de procedure snel en gemakkelijk gaat. Alles wat u hoeft te doen is op het formulier aan de linkerzijde van deze pagina te klikken en dit in te vullen. Door dit te doen, zal uw huurauto klaar staan en op u wachten wanneer uw vlucht aankomt op de luchthaven.

Zürich heeft de eer de grootste stad in Zwitserland te zijn. Het heeft een prachtige ligging aan de oevers van het Meer van Zürich en er is op deze plek sinds meer dan 7.000 jaar altijd een nederzetting in één of andere vorm geweest. De stad, zo weten wij vandaag de dag, begon vorm te krijgen onder het bewind van de Romeinen en boekte succes op succes tijdens de middeleeuwen. Het is nu een van de belangrijkste commerciële centra in Europa en toeristen komen van over de hele wereld om de bezienswaardigheden te bekijken.

Kunst en geschiedenis is er in overvloed, dus voor iemand met interesse in een van beiden is er genoeg te bekijken en te doen. Voor moderne kunst gaat u met uw huurauto in de richting van het Kunstmuseum. Het gebouw herbergt een bijzonder grote collectie moderne kunst, inclusief een enorme fotocollectie. Een museum dat in geen geval mag worden gemist is het Landesmuseum Zürich, een fantastische plek voor het hele gezin. De focus ligt hier op de geschiedenis en ontwikkeling van Zwitserland en er zijn tentoonstellingen over verschillende perioden van de geschiedenis van het land.

Maak optimaal gebruik van uw huurauto door het Rietberg Museum aan de Gablerstrasse te bezoeken, met tentoongestelde voorwerpen die over de hele wereld zijn verzameld. In het Uhrenmuseum kunnen bezoekers meer te weten te komen over de horloge- en klokkenindustrie, waar Zwitserland al eeuwen beroemd om is.

Er zijn letterlijk tientallen kerken in de stad. De Grossmunster staat dicht bij het meer en is met name populair onder toeristen, dankzij zijn rol rondom het ontstaan van protestantisme in het land. De 9de eeuwse Fraumunster heeft ramen die door Chagall zijn ontworpen en er zijn de afgelopen jaren verschillende renovaties uitgevoerd. De St. Peter kerk heeft de grootste wijzerplaat ter wereld en is een must voor toeristen.

Neem uw huurauto en verken de regio


De ligging van Zürich binnen Zwitserland is ideaal voor toeristen die een wat ruimer gebied willen verkennen Goedkoop een auto huren is een van de beste manieren om rond te trekken. Maak optimaal gebruik van de ruimte en het gemak dat een goedkope huurauto biedt en besteed enige tijd aan een rondtocht langs de parken rond de stad, die een ideale omgeving zijn voor dagen uit met het gezin en picknicks.

Rijd naar de dierentuinen om meer te weten te komen over de honderden diersoorten die er leven. Er zijn meerdere plaatsen om te dineren, en een cadeaushop. Als u niet van dierentuinen houdt dan heeft de stad ook botanische tuinen. Er zijn veel planten en bomen die over de hele wereld zijn verzameld. De botanische tuinen maken deel uit van de universiteit en worden gebruikt om een aantal zeldzame planten te kweken.

Wilt u iets anders, dan is de Chinese tuin een goede plek om aan de drukte van de stad te ontsnappen. De tuin is ontworpen met stilte in gedachten en dit is een heerlijke plek om een wandeling te maken of van een picknick te genieten. De tuin is een geschenk van de zusterstad in China aan de stad, nadat Zürich daar had geholpen met de ontwikkeling van veilig drinkwater.

Goedkope autoverhuur op vliegveld Zürich
Autoverhuur kan niet eenvoudiger geregeld worden, het is eenvoudigweg een kwestie van het invullen van het formulier aan de linkerzijde van deze pagina, en dan kunt u met de planning van uw bezoek beginnen. Het gehele proces is snel en betrouwbaar en door gebruik te maken van één van de goedkope autoverhuur superaanbiedingen van Budget Autoverhuur kunt u maximaal profiteren van uw vakantie in Zwitserland.

 • Zwitserland is een van de mooiste landen in Europa, met zijn prachtige meren en de Alpen. De meest efficiënte en leuke manier om rond te trekken is het boeken van een huurauto bij Budget Autoverhuur. Als u uw auto op het vliegveld heeft afgehaald, bent u binnen een paar minuten in de stad, klaar om met de ontdekkingstocht te beginnen.

 • Het verhuurkantoor van Budget Autoverhuur op het vliegveld is op onderstaand adres te vinden, een ideale locatie voor het afhalen en terugbrengen van uw gehuurde auto.

  Budget Autoverhuur Zürich Luchthaven
  Kloten Airport Zürich
  8060 Zürich
  Telefoon: 41 44 800 77 33

  Andere populaire bestemmingen

  Autoverhuur in Berlin Schonefeld Luchthaven
  Autoverhuur in Düsseldorf Luchthaven
  Autoverhuur in Charleroi Luchthaven
  Autoverhuur in Hamburg Luchthaven
  Autoverhuur in München Luchthaven

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl