Ophaallocatie
Retourlocatie

Autoverhuur Wenen Luchthaven


Gaat u op reis naar Wenen en wenst u gebruik te maken van een goedkope huurauto, dan bent u bij Budget in Wenen aan het goede adres!
Met een uitgebreid assortiment aan huurauto's vindt u zeker een passend voertuig voor uw verblijf in deze beeldschone stad in Oostenrijk.

Auto huren voor al uw reiswensen in Wenen


Wenen, de hoofdstad van Oostenrijk, staat bekend als één van de mooiste steden in Europa.Met duizenden toeristen die wekelijks de stad komen bezoeken is Wenen één van de meest toeristische trekpleisters van midden Europa. Eén van de voornaamste redenen is dat het centrum van Wenen opgenomen is op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Eén van de belangrijkste kenmerken van de stad is de verscheidenheid aan publieke parken en beeldschone architectuur. Autoverhuur is zeer geschikt om deze attracties gemakkelijk en eenvoudig te bezichtigen. Zo kunt u gebruik maken van de Ringstrasse, een weg uit de 19e eeuw, om een groot aantal van deze attracties snel en eenvoudig te bezoeken. De stad is een geweldige plaats voor toeristen die van geschiedenis houden. Zo heeft Wenen een lang bestaande relatie met klassieke muziek en vele prachtige gebouwen. Zo gebruikte de voormalige koninklijke familie de Hofbrug, ofwel het 'hofpaleis', als hun winterverblijf.

Nu is het een ideale plek om meer te weten te komen over de geschiedenis van de stad door één van de vele musea te bezoeken die daar nu zijn ondergebracht. Profiteer van uw huur auto en breng een bezoek aan het Belvedère paleis, wat ooit het huis van Eugene van Savoie was. Dit paleis is in schitterende barok stijl gebouwd. Iedereen die zich kunstliefhebber wenst te noemen zal de Oostenrijkse Galerie, ondergebracht in een deel van het paleis, geweldig vinden.

U kunt ook naar het Schönbrunn paleis gaan, wat ooit het zomerverblijf van de Oostenrijkse koninklijke familie was. Het publiek heeft toegang tot slechts 40 van de 1500 kamers, maar toch is het een fantastische plek om een indruk te krijgen van de welgestelde koninklijke familie. Daarnaast is het een ideale plek voor een gezellige familie picknick. Autohuur is ook handig om naar attracties zoals de Stephansdom te gaan. Dit gebouw is over een periode van 400 jaar gebouwd en heeft vele verschillende architecturale stijlen. Bezoekers kunnen de kathedraal bezichtigen om meer te weten te komen over haar fantastische geschiedenis.

Goedkope autoverhuur op vliegveld Wenen


De historische attracties zijn niet de enige opties om uw tijd door te brengen in deze mooie stad.
Er zijn vele specialistische winkels in de regio waarvoor een huur auto erg handig is. Zodoende kunt u alle koopjes weer terug naar uw verblijf brengen. Ga bijvoorbeeld naar Graben, wat één van de belangrijkste winkelcentra van Wenen is. Al sinds de 13e eeuw is dit dé locatie voor de koopjes. Er zijn ook diverse markten die in deze wijk van de stad gehouden worden. Ook deze zijn erg geschikt voor de jacht op leuke souvenirs om mee naar huis te nemen.

Het Vlinderhuis is een prachtige attractie voor de kinderen en huisvest veel verschillende soorten vlinders. Het milieu dat daar is gecreëerd is een nabootsing van een regenwoud waardoor de vlinders zich heerlijk op hun gemak voelen. De attractie ligt dicht bij het centrum en is slechts één van de vele attracties die voor het hele gezin geschikt zijn. En waarom plant u niet een uitstapje naar het Theater am Kärntnertor voor de dosis Oostenrijkse cultuur? Het is wel noodzakelijk dat u de Duitse taal beheerst, anders wordt het een hele lange avond.

Budget Rent A Car Wenen Luchthaven
Ontdek hoe gemakkelijk het is om autoverhuur te regelen door het formulier aan de linkerkant van de pagina in te vullen.

 • Wenen is geweldig voor vakantiegangers. Of u er nu een paar dagen tussenuit gaat of een week of twee in het gebied wilt rondtoeren; er zijn tal van historische gebouwen en een bloeiende cafécultuur om u te vermaken.

 • Het huren van een auto in Wenen zorgt ervoor dat u de vrijheid hebt om deze geweldige omgeving op uw gemak te bezoeken en bewonderen.

  Budget Autohuur Wenen Luchthaven
  Wenen Schwechat International Airport
  Wien-Schwechat
  1300 Wien
  Telefoon: +43-170-0732700

  Andere populaire bestemmingen:

  Innsbruck Luchthaven
  Geneve Luchthaven
  Berlin Schonefeld Luchthaven
  Marseille Luchthaven
  Warschau Luchthaven

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl