Ophaallocatie
Retourlocatie

Autoverhuur Rotterdam Luchthaven


Landt u op Rotterdam the Hague Airport en wilt u gebruik maken van een goedkope huurauto? Dan bent u bij Budget in Rotterdam Airport aan het juiste adres. Met uw huurauto rijdt u vervolgens eenvoudig richting uw eindbestemming of natuurlijk het het centrum van Rotterdam in.

Auto huren voor al uw reiswensen in Rotterdam


U merkt de Rotterdamse schoonheid pas echt goed als u met uw auto over één van de bekende bruggen over de Maas rijdt. Zo heeft u vanaf de Erasmusbrug een geweldig uitzicht over de skyline van Rotterdam, terwijl de Hef u juist een kijkje geeft in de rijke historie van de stad. Als u daar toch in de buurt bent, rijdt dan ook over de Willemsbrug. Deze rode brug werd oorspronkelijk in 1878 al opengesteld voor het verkeer. Of rijdt van zuid naar noord over de van Brienenoordbrug. Hier heeft u mooi uitzicht over de Kuip, IJsselmonde en het centrum van Rotterdam aan de westzijde van de brug.

De skyline van Rotterdam wordt vaak liefkozend Manhattan aan de Maas genoemd door haar inwoners. De vele nieuwbouw heeft ervoor gezorgd dat de stad zich geprofileerd heeft als internationale architectuurstad met enkele geweldige wolkenkrabbers. Met uw huurauto van Budget rijdt u eenvoudig van de ene naar de andere wolkenkrabber. Ook voor culturele activiteiten bent u in Rotterdam op de juiste plaats. Het pittoreske Delfshaven met het museum De Dubbele Palmboom, of de Westzeedijk met het Museumpark zijn prima locaties om heen te rijden met uw huurauto.
Maar ook de plaatsen waar oud en nieuw bijeenkomen maken het bezoeken van Rotterdam de moeite meer dan waard.

Zo kunt u op Blaak de moderne Kubuswoningen en Blaaktoren vinden, vlak naast het nieuwe metro station. Het recent gerenoveerde Centraal Station vindt haar oorsprong in de wederopbouw uit de jaren '50. Ook het Groothandelsgebouw en de kenmerkende Euromast komen uit deze periode. Rotterdam raakte haar rijke stadcentrum kwijt nadat het getroffen werd door het bombardement in 1940 gedurende de Tweede Wereldoorlog. Dit heeft ervoor gezorgd dat het centrum van Rotterdam momenteel één van de meest moderne stadcentra van Nederland heeft.

Het hart van de stad veranderde na het bombardement in een puinhoop. De wederopbouw van de stad in de jaren 50 is de grondlegging geweest voor het Rotterdam zoals het er nu bij ligt. Het Maritiem Museum Rotterdam, opgericht in 1873, geeft u het beste beeld over de rijke maritieme historie van Rotterdam. Het museum, gelegen pal naast een grote collectie aan schepen en overslagmiddelen, biedt haar bezoekers de mogelijkheid om zich te verdiepen in de Rotterdamse maritieme historie.

Autoverhuur Rotterdam Luchthaven


Met een huurauto van Budget bent u slechts een half uur verwijderd van Delft; dik driekwartier van Den Haag; een uur van Amsterdam en slechts 10 minuten van Dordrecht. Al deze toplocaties zijn eenvoudig te bereiken met uw huurauto. Zelfs een trip naar België zal niet langer dan anderhalf uur duren. Ook als sportliefhebber bent u in Rotterdam op de juiste plaats.

Zo is er jaarlijks het World Tennis Tournament in Ahoy gehouden waar menig wereldtopper zijn kunsten laat zien. De jaarlijks gehouden marathon van Rotterdam is één van de best bezochte marathons van Nederland en staat tevens in de top tien van beste marathons van de wereld. Daarnaast vindt er vrijwel elk jaar het City Racing evenement plaats. Als Monaco aan de Maas is Rotterdam op deze dag een parade van raceauto's met coureurs uit de hoogste race klasse.

Budget Rent A Car Rotterdam Luchthaven

 • Budget autoverhuur bevindt zich nabij het Rotterdam the Hague Airport in het noorden van Rotterdam.

 • Het huren van een auto bij Budget is heel eenvoudig. Vul het formulier in aan de linkerkant van de pagina. Geef hierin op wat u wilt en wanneer, en de auto staat voor u klaar!

  Budget Autohuur Rotterdam Luchthaven
  Rotterdam/the Hague Airport
  Rotterdam Airportplein 60
  3045 AP Rotterdam
  Telefoon: +31 88 2847 610

  Andere populaire bestemmingen:

  Breda
  Amsterdam
  Eindhoven Luchthaven
  Leeuwardenh
  Utrecht

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl