Ophaallocatie
Retourlocatie

Autohuur Orlando Luchthaven


Een auto huren op Orlando Airport is een prachtige manier om optimaal te genieten van de bezienswaardigheden die Florida u te bieden heeft.
Het boeken van een huurauto is erg gemakkelijk. U hoeft eenvoudigweg het formulier aan de linkerkant van deze pagina in te vullen.
Lees verder hoe goedkope autoverhuur de handigste manier is om Orlando in Florida te ontdekken.

Een auto huren voor al uw reiswensen in Orlando


Vaak wordt Orlando gezien als 's werelds belangrijkste gezinsbestemming, maar er is meer in Orlando dan het Disney koninkrijk alleen. Zo heeft de stad een bloeiend centrum met tal van mogelijkheden voor winkelen en amusement. Orlando is ook een goed basis om Florida te verkennen en één van de beste manieren om dit te doen is door een auto te huren bij Budget.

Het Walt Disney park is een op zichzelf staande stad met vier grote parken: Magic Kingdom, Epcot, Animal Kingdom en Disney-MGM Studios. Bovendien zijn er drie waterparken, 22 hotels, een winkelwijk en talloze restaurants te vinden. Het resort heeft een oppervlakte ter grootte van Manhattan en trekt meer dan 20 miljoen bezoekers per jaar. Een duizelingwekkende verscheidenheid aan attracties worden aangeboden; van één van de grootste dieren-themaparken in de wereld in het Animal Kingdom, tot één van de snelste en grootste glijbanen ter wereld in Disney's Blizzard Beach.

Kinderen vinden Ripley’s Believe It or Not waarschijnlijk erg leuk, hoewel anderen zich misschien minder comfortabel voelen bij de bizarre wereld van Ripley. Op de wereldtentoonstelling in Chicago in 1933 stelde Ripley zijn collectie van ongewone mensen en rariteiten aan het publiek voor. Vandaag de dag is de collectie nog steeds trouw aan Ripley’s visie. Dus als u een slang door de neus en mond van een man wilt zien kronkelen, of een gekrompen hoofd en exotische eetgewoontes wilt zien, dan is dit hét museum voor u.

Een meer verfijnde attractie is het trendy Thornton Park, een populaire wijk voor window-shopping. Hier kunt u bij leuke ambachtelijke boetiekjes en antiquiteiten in de etalage kijken, of eenvoudigweg ontspannen in een koffieshop en zien hoe de wereld aan u voorbij gaat. De smalle stenen straatjes zijn omringd door gerenoveerde cracker bungalows. Daarnaast zorgen de knoestige Spaanse eiken voor een natuurlijke groene luifel. Thornton park grenst aan Lake Eola. Dit is een prettig gebied om de tijd door te brengen op een hete dag. Er zijn naast de speeltuin ook waterfietsen te huur. Er is ook een verhard voetpad rond het meer.

Het International Train and Trolley Museum is een indrukwekkend museum met één van de grootste modeltreinstellen ter wereld. De speelgoedtreinen, stammend uit de jaren 1920 tot aan moderne tijden, zijn ondergebracht in een tuin van stellages, watervallen, en bergen van wel 4 meter hoog. Enkele van de mooiste stukken zijn de op maat gemaakte Californië trolley en de authentieke Mason Bogey, compleet met twee personenrijtuigen.

Autoverhuur Orlando


Het scala aan activiteiten en attracties bij Orlando is geweldig. Met Budget autohuur kunt u meer zien en beleven in Florida. Het unieke ecosysteem van de Florida Everglades huisvest een verscheidenheid aan wilde dieren. Hier vindt u zodoende enkele zeer zeldzame soorten. Hier kunt u ook zwemmen met zeekoeien, de vriendelijke reuzen van de mangrovemoerassen.

Het Kennedy Space Centre op Cape Canaveral is één van de weinige plaatsen op aarde waar u te weten kunt komen hoe het werkelijk is om een astronaut te zijn. Neem een tour door het hoofdkantoor van de NASA en beleef de start van de Shuttle. Of bezoek het automontage gebouw waar raketten worden gebouwd en ontmoet echte astronauten.

Met Budget Autoverhuur kunt u ook Key Largo bezoeken, het grootste eiland van Florida. Dit subtropisch eiland heeft het hele jaar door heerlijk weer en is de ideale bestemming voor watersportliefhebbers. U kunt hier duiken, snorkelen, sportvissen en zwemmen met dolfijnen. Er is zelfs een onderwaterhotel aanwezig in Key Largo. De rit naar de Keys is erg spectaculair, want de reis brengt u over de beroemde Seven Mile Bridge. Dit technische wonder is een spectaculaire brug die veel gebruikt wordt in de filmindustrie.

Budget Rent A Car Orlando Luchthaven
Budget Rent A Car biedt een verscheidenheid aan autoverhuur opties. Om uw autohuur te reserveren klikt u op het formulier aan de linkerzijde van deze pagina.

 • Door het formulier aan de linkerzijde van deze pagina in te vullen kunt u één van onze comfortabele en goedkope huur auto's reserveren. Met een huurauto, wordt het veel eenvoudiger rond te trekken.

 • U vindt Budget op Orlando Airport, wat een gemakkelijke locatie maakt om uw huur auto af te halen.

  Budget Autoverhuur Orlando International Airport
  Orlando International Airport
  1 Airport Boulevard
  Terminals A & B
  Orlando
  Telefoon: +1 407-825-1700

  Andere populaire bestemmingen:

  Toronto Luchthaven
  Denver Luchthaven
  Newark Luchthaven
  Houston Luchthaven
  Boston Luchthaven

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl