Ophaallocatie
Retourlocatie

Autohuur Newark New Jersey Luchthaven


Kies autoverhuur van Budget tijdens uw bezoek om ervoor te zorgen dat de vele attracties en belangrijke locaties van deze fascinerende stad in de VS binnen handbereik liggen


Vul gewoon het formulier aan de linkerzijde van deze pagina in om een huurauto van Budget te boeken voor uw bezoek. Voor gemakkelijke en betrouwbare autoverhuur kiest u voor ons.

Newark is het grootste stedelijke centrum in de staat New Jersey. De stad is het middelpunt van cultuur binnen de staat en is een rijke voedingsbodem voor kunst en culturele bezigheden. Het beschikt over tal van uiteenlopende attracties, die allemaal erg gemakkelijk te bereiken zijn door middel van een goedkope huurauto. De huurservice bevindt zich op slechts korte afstand van het stadscentrum bij Newark International Airport, nadat u de huurauto van uw keuze hebt opgehaald, kunt u de stad in een mum van tijd verkennen.

Eten en dineren is heel belangrijk in deze stad. Er is een overvloed aan eetgelegenheden en er zijn veel verschillende stijlen van voedsel verkrijgbaar, waaronder regionale en nationale favorieten. Het beste van dit alles is dat de prijzen op een heel redelijk niveau blijven. De beste plaats om te proeven van de lokale versies van Europese favorieten uit de mediterrane regio is de zogenaamde 'Iron Bound' wijk, dichtbij de westelijke kant en Fairmont. Er zijn meer dan 170 verschillende restaurants en eethuizen in deze wijk alleen, dus bezoekers hebben duidelijk keuze te over. Ga in comfort en met gemak naar deze restaurants dankzij een goedkope huurauto van Budget Autoverhuur.

Autoverhuur Newark New Jersey Luchthaven


Als u Liberty State Park wilt bezoeken terwijl u in New Jersey bent, is dat een uitstekende keuze. Vanuit dit park kunt u genieten van de rustige, natuurlijke omgeving in de buurt van de waterkant, en ook een glimp opvangen van het nabijgelegen Statue of Liberty (het Vrijheidsbeeld). U kunt de skyline van Manhattan zien in de nabije verte zonder dat u naar de stad zelf hoeft te gaan, wat zorgt voor een rustige ervaring met een adembenemend uitzicht.

Natuurlijk kunt u New York gemakkelijk bereiken dankzij uw goedkope autohuur. De diverse attracties en activiteiten in deze legendarische wereldstad hebben niet veel introductie nodig; torenhoge skylines, een bruisende sfeer en de beste winkelgelegenheden komen nog niet in de buurt van een goede beschrijving. Een auto huren is de beste manier om in de stad te komen; wees gewoon voorbereid op verkeer wanneer u via de hoofdwegen komt.

De staat heeft veel natuurschoon om te bezoeken. Een plek om te bezoeken om hierin meer inzicht te krijgen is het Great Falls Cultural Center, dat gelegen is rond de dramatische 24 meter hoge waterval langs de rivier de Passaic. Het is niet de grootste ter wereld, maar zeker een van de mooiste om naar te kijken. U kunt ook genieten van de vele prachtige wandelingen in de omgeving en met een huurauto is het gemakkelijk te bereiken vanuit de stad.

Voor kunstliefhebbers zijn er een paar verschillende gallerijen en kunstcentra. Het belangrijkste is het New Jersey Performing Arts Center, dat locaties heeft die geschikt zijn voor duizenden toeschouwers, en het hele jaar door veel producties van hoge kwaliteit heeft. Het Hunterdon Museum of Art is een relatief klein, maar fascinerend kunstmuseum met een unieke locatie in een 18e-eeuwse molen. Binnenin vindt u een overvloed aan hedendaagse kunst en beeldhouwwerken.

Budget Autoverhuur Newark New Jersey Luchthaven
Kies een goedkope auto van Budget tijdens uw reis zodat u niets mist. Wees uw eigen baas en ga waar u wilt gaan en doe wat u wilt doen zonder afhankelijk te zijn van onbekende systemen voor openbaar vervoer of dure taxi's.

 • U kunt het gemakkelijk regelen om goedkoop een auto te huren door het handige, eenvoudige formulier aan de linkerzijde van de pagina te gebruiken, waar u de data waarop u wilt huren kunt opgeven en het type huurwagen dat u nodig heeft kunt kiezen.

 • Het auto verhuurkantoor is handig gelegen op het hieronder vermelde adres. U kunt het kantoor ook rechtstreeks bereiken door het telefoonnummer te gebruiken waar u terecht kunt met vragen.

  Budget Autoverhuur Newark New Jersey Luchthaven
  Newark Liberty International Airport
  (Air Train Station P2) 38 Carson Rd
  07114 Newark
  Telefoon: 973 961 2990

  Andere populaire bestemmingen:

  Dulles Luchthaven
  Houston Luchthaven
  Miami Luchthaven
  Phoenix Luchthaven
  Orlando Luchthaven

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl