Ophaallocatie
Retourlocatie

Autoverhuur München Luchthaven in Duitsland


Een huurauto van Budget reserveren voor uw bezoek aan Duitsland is de beste manier om er voor te zorgen dat u zoveel mogelijk zult zien tijdens uw verblijf in deze mooie stad


Profiteer van een betrouwbare, goedkope auto van Budget autoverhuur door het formulier aan de linkerzijde van de pagina te gebruiken waar u uw verblijfsdata kunt opgeven en het merk en model van uw keuze kunt selecteren in het vervolgkeuzemenu. Lees verder om meer te weten te komen over de voordelen van een autohuur en om deze te gebruiken tijdens uw reis in en rond München Luchthaven.

München is een van de oudste steden van Duitsland. Het is ontstaan als een middeleeuws ommuurde stad, waarvan de overblijfselen nog steeds bestaan. Een van de eerste dingen die u zou moeten doen nadat u uw huurauto heeft opgehaald, is naar het historische stadscentrum rijden, waar u de oorspronkelijke stadsmuurpoorten nog steeds zult zien staan. Deze bieden een inzicht in de cultuur van Duitsland in de middenperiode van de geschiedenis, toen de staten van Europa nog gevormd werden.

Dit is ongetwijfeld een van de beste steden in Duitsland om te bezoeken omwille van zijn mengeling van landelijke en stedelijke omgevingen en zijn nabijheid bij beroemde plaatsen en bezienswaardigheden. De stad ligt bijvoorbeeld op slechts een klein eindje rijden van de Alpen, een torenhoge bergketen die zeer populair is bij wintersporters, toeristen, bergbeklimmers en bestuurders. De landwegen zijn een plezier om over te rijden en zijn een uitstekende reden om huurauto te regelen bij Budget.

Dankzij een huurauto kunt u deze prachtige gebieden naar hartelust verkennen. Onder de juiste weersomstandigheden wordt de lucht over de bergen heel helder en kunt u van in de stad zelf de bovenste toppen van de bergketen zien. Andere nabijgelegen natuurlijke attracties zijn onder andere de verschillende meren. Deze zijn ook in het zuiden van de stad gelegen en zijn zeer populair bij de plaatselijke bevolking, dus u weet dat ze een geweldige plek moeten zijn om te bezoeken. Dit zijn gletsjermeren en daarom meestal te koud om gewoon in te zwemmen, maar de gebieden rond de meren zijn erg mooi. Een huurauto is ideaal voor ontspannen dagjes uit, misschien met een picknick in de kofferbak.

Autoverhuur München Luchthaven in Duitsland


Goedkope autohuur kan u helpen de vele uiteenlopende attracties in en rond de stad te bereiken op een comfortabele en betrouwbare manier. Een geweldig (en gratis) ding om uit te proberen is een bezoek aan de zogenaamde Englischer Garten, wat in feite een openbaar parkgebied is in het centrum. Het is zeer populair bij alle bezoekers en omwonenden en fantastisch tijdens de hete zomermaanden. Verwacht veel beboste gebieden en zeer wijde gazons, plus tuinornamenten in Georgische en Victoriaanse stijl. De tuinen hebben ook hun eigen biertuin, perfect om achterover te leunen en te ontspannen met een authentiek Duits biertje op een hete zomerdag. Bier en drank zijn echte specialiteiten hier.

Als u wilt proeven van het beste wat er te bieden valt op een ongeëvenaard niveau van versheid, moet u naar de Beierse gerechtenmarkt rijden, bekend als de Viktualienmarkt. Dit is een prachtige plek om te bezoeken om allerlei lokale delicatessen en gerechten te vinden, vooral authentieke Zwarte Woudham en kazen. In de omgeving kunt u ook heerlijk dineren in de Schrannenhalle, de oude markthal die inmiddels is omgebouwd tot een bruisend centrum voor restaurants en winkels.

Er zijn ook opvallende religieuze gebouwen hier. De Sankt Peterskirche kan gratis bezocht worden en is een voorbeeld van de karakteristieke lokale stijl van bouwen. Het heeft een toren waarin u mag klimmen en met bijna 400 stappen zult u zeker een prachtig uitzicht hebben vanaf de top.

Autoverhuur van Budget op München Luchthaven in Duitsland
Met een goedkope huurauto van Budget worden alle bezienswaardigheden en geluiden van deze prachtige plaats plotseling bereikbaar.

 • Vul gewoon het formulier aan de linkerzijde van deze pagina in om uw huurauto op voorhand te reserveren en hij zal klaar staan om door u opgehaald te worden wanneer u aankomt op de luchthaven. Voor makkelijke en stressvrije autohuur, kiest u onze voertuigen.

 • Haal uw auto bij het verhuurkantoor op de luchthaven dat gelegen is op het onderstaande adres. U kunt het kantoor ook bereiken door te bellen naar het telefoonnummer.

  Goedkope autoverhuur van Budget op München Luchthaven in Duitsland
  München Airport
  Terminalstrasse Mitte
  85356 München
  Telefoon: 069710 445596

  Andere populaire bestemmingen:

  Bordeaux Luchthaven
  Marseille Luchthaven
  Nice Luchthaven
  Wenen Luchthaven
  Geneve Luchthaven

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl