Ophaallocatie
Retourlocatie

Autoverhuur op JFK Luchthaven


Huur een auto op JFK Luchthaven zodat u op uw gemak New York in al haar glorie kunt verkennen


Door het formulier op deze pagina in te vullen reserveert u uw huurauto bij Budget Autoverhuur en weet u zeker dat uw uitgekozen auto bij aankomst op het vliegveld voor u klaarstaat. Of u kunt verder lezen en ontdekken wat u in dit deel van de VS te wachten staat. Wij zorgen voor een goedkope en betrouwbare huurauto voor uw rondreis.

JFK Luchthaven, is met uw huurauto slechts 15 minuten rijden van Manhattan. Manhattan ligt in de Jamaica Bay en is een van de drukste vliegvelden ter wereld. New York zelf is de op twee na drukste stad van Amerika, maar is misschien wel de beroemdste stad van het land en is over de hele wereld bekend dankzij de talloze keren dat zij in TV-shows en films te zien is geweest. Wanneer u voor de eerste keer landt en met uw auto richting de beroemde skyline van Manhattan rijdt, lijkt het alsof u hier al eerder bent geweest. Wanneer u dichterbij komt beseft u dat u zelfs door de beelden op TV niet bent voorbereid op de enorme omvang van de stad.

Manhattan is gigantisch en een goedkope auto huren bij Budget Autoverhuur maakt het rondreizen veel gemakkelijker. In Manhattan, de beroemdste van de vijf wijken van New York, wonen miljoenen mensen afkomstig uit alle hoeken van de wereld. New York is daarmee een van de meest kosmopolitische steden ter wereld, met invloeden uit de hele wereld. Deze invloeden kunt u gemakkelijk verkennen met uw goedkope huurauto.

Weten waar u moet beginnen is het lastigst. Gaat u eerst naar Times Square om u te vergapen aan de neonlichten en drukke toeristen uit alle hoeken van de wereld, waar straatartiesten allerlei magische kunstjes laten zien, of gaat u naar het Vrijheidsbeeld om de beroemdste vrouw van Amerika te bekijken? Wanneer u op Times Square bent, kunt u bij de TKTS Discount Booth de trappen beklimmen voor een schitterend uitzicht over de stad, zodat u een idee krijgt van de werkelijke grootte van deze stad, die men vanaf de grond alleen maar kan raden.

U Rijdt met uw goedkope huurauto naar de veerboot die u naar het Vrijheidsbeeld brengt om vervolgens de veerboot naar Ellis Island te pakken om het Ellis Island Immigratiemuseum te bezoeken. Dit museum vertelt het verhaal over hoe deze stad de grootmacht is geworden die het vandaag de dag is en over de immigranten die haar hielpen bouwen.

Vergaap je aan het Empire State Building en beklim de top voor een nog mooier uitzicht om vervolgens de geweldige musea verspreid over de stad te verkennen, zoals het National Design Museum of de Neue Galerie.

Autoverhuur op JFK Luchthaven


In het hart van Manhattan bevindt zich een van de grootste stadsparken ter wereld: Central Park. In dit 342 hectare grote park kunt u lopen in prachtig aangelegde tuinen en over bruggen en kunt u luieren aan de oevers van rustige vijvers. In dit park kunt u de Central Park Zoo bezoeken en bij Wollman Rink in de open lucht schaatsen. Belvedere Castle is absoluut ook een bezoek waard.

Manhattan weet u overal waar u gaat te verbazen. Van oud tot nieuw, Manhattan heeft alles en meer dan u ooit voor mogelijk heeft gehouden. Proef de hele wereld zonder dat u de stad hoeft te verlaten, winkel tot vroeg in de ochtend in een stad die nooit slaapt of breng uw tijd door in de vele duizenden kunstgalerijen, musea en tentoonstellingen.

Budget Autoverhuur op JFK Luchthaven
U regelt gemakkelijk en snel een auto waarmee u in alle vrijheid tijdens uw verblijf naar deze locatie kunt reizen. Wij bieden onze klanten een uitgebreid aanbod aan goedkope en betrouwbare auto's. Zie het formulier links op deze pagina voor meer informatie over het autoaanbod bij Budget Autoverhuur.

 • Vul het formulier op deze pagina in om uw ideale huurauto te reserveren. Met een indrukwekkend groot aanbod dragen wij bij aan een gedenkwaardige ervaring voor u en uw gezin.

 • Het auto verhuurkantoor bevindt zich op JFK Luchthaven, zodat u gemakkelijk uw auto kunt ophalen zodra u het vliegtuig verlaat.

  Budget Autoverhuur op JFK Luchthaven
  New York JFK Airport
  Building 305 Federal Circle
  11430 New York
  Telefoon: 718-656-1890

  Andere populaire bestemmingen:

  Chicago Luchthaven
  Boston Luchthaven
  Denver Luchthaven
  Dulles Luchthaven
  Houston Luchthaven

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl