Autoverhuur Bristol

Haal je Budget huurauto op in het centrum van Bristol voor een schitterende tijd tijdens je bezoek hier en verken de stad in alle gemak. Je kan de autohuur reservering doen door gewoon het boekingsformulier op deze pagina in te vullen. Boek je huurauto van te voren bij Budget autoverhuur. Zo sta je minder lang in de rij en moet je niet te wachten.

Bristol

Autoverhuur in Bristol

Deze zeer moderne wereldstad met een veelbewogen verleden en zeer veel bezienswaardigheden maken het tot een perfecte bestemming voor familie uitjes of een romantisch weekend met z'n tweeën.

Op meer kunstzinnig gebied is de stad van een fijne selectie aan musea en galerijen voorzien, hieronder het Museum en Art Gallery, waar je enkele exposities van wereldklasse kan bekijken en een trip naar het oude Egypte kan maken om tempels, tombes en hiërogliefen te onderzoeken.

Brunel's beroemde schip, de SS Great Britain, is hier ook aangemeerd en open gesteld voor het publiek. Het is een bezienswaardigheid wat een prijs verdiend en was in zijn hoogtijdagen het grootste oceaan lijnschip ter wereld. Het stond onlangs in de top van Grote Bezoekersbezienswaardigheden van de jaarlijkse uitreikingen in Engeland.

De Clifton Suspension-brug is een beeldende structuur en geen enkel bezoek aan de stad is compleet zonder je autohuur mee langs zijn indrukwekkende lengte te nemen. Brunel begon het in 1831 te bouwen en het was pas na zijn dood in 1864 klaar. Het behoudt zijn zeer belangrijke en nog steeds prachtig werkende nalatenschap.

Een auto huren is ideaal om je in de stad voort te bewegen en de beroemde bezienswaardigheden te bezoeken zoals het nabijgelegen Cheddar Gorge en Berkely Castle. Die laatste is één van de topplaatsen in Engeland met de grootste natuurlijke kloof van het land met een paar magnifieke spelonken die vol staan met magische stalactieten.

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres.

Budget autohuur Bristol
Nelson Street/Fairfax Street
NCP Car Park
Bristol
BS1 3DB
Telefoon: +44 1173 169 090

 

Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: