Autoverhuur Rhodos Luchthaven

Ga je op vakantie naar Rhodos en wil je het eiland in je eigen tempo ontdekken? Dan is het een goed idee om een passende huurauto bij Budget te reserveren. Je hoeft hiervoor slechts het formulier aan de linkerkant van de pagina in te vullen.

 

Waar kan je ons vinden

Rhodos Luchthaven

Airport
Rhodes
85106

Tel: +302241440122

Opening hours

sunday:
07:00 - 23:59 Hrs
monday:
07:00 - 23:59 Hrs
tuesday:
07:00 - 23:59 Hrs
wednesday:
07:00 - 23:59 Hrs
thursday:
07:00 - 23:59 Hrs
friday:
07:00 - 23:59 Hrs
saturday:
07:00 - 23:59 Hrs

Budget Autoverhuur in Rhodos Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Rhodos met Budget

Ontdek Rhodos met Budget

Net als vele andere Griekse eilanden heeft Rhodos een rijke geschiedenis. Volgens oude verhalen ontstond Rhodos nadat Zeus de wereld verdeelde onder de goden.  Al vergat oppergod Zeus de god Helios zijn deel van de wereld te geven. Als een gevolg hiervan rees het eiland Rhodos op uit de Egeïsche Zee. Deze unieke locatie vol mythische en historische bezienswaardigheden is ideaal om te bezoeken met je huurauto.

Wat te doen in Rhodos

Momenteel vind je 43 steden en dorpjes op het eiland. Rhodos stad is de grootste van het eiland, met ruim 80.000 inwoners.

Het eiland Rhodos heeft vijf grote havens. De centrale haven nabij Rhodos stad wordt voornamelijk gebruikt voor nationaal en internationaal verkeer. In de Kolona haven vind je grote dure jachten. De Akandia haven wordt voornamelijk gebruikt voor cruiseschepen.

Op Rhodos vind je één van de zeven wereldwonderen uit de klassieke oudheid. De Kolos van Rhodos is een enorm beeld dat vroeger boven de ingang van de haven in Mandraki zou hebben gestaan. Helaas is er niets van dit beeld over door vele aardbevingen eeuwen geleden. Momenteel staan er in de haven van Mandraki twee bronzen herten op sokkels op de locatie waar vroeger het beeld gestaan zou hebben.

In het noorden van het eiland, op drie kilometer van de stad Rhodos, vind je het Acropolis van Rhodos. Deze dateert uit de 3e eeuw voor Christus. Het Acropolis is voor een gedeelte heropgebouwd in de jaren ’40 na een opgraving van een deel van de tempel door een groep archeologen.

Op deze locatie vind je ook de Tempel van Apollo, een klein theater en een stadion.

Het Archeologisch Museum van Rhodos is een mooie locatie om meer te weten te komen over de vele opgravingen van het eiland. In dit museum vind je zodoende een grote collectie van archeologische voorwerpen die in de loop der jaren opgegraven zijn op Rhodos.

Ga op uitstap met je Budet huurauto

Rhodos International Airport ligt op 15 kilometer ten zuidwesten van het centrum van Rhodos stad. 

In het westen van het eiland, in Monolithos, vind je een kasteel dat uit de 14e eeuw stamt. Dit kasteel is gebouwd door de Orde van Malta en diende als verdediging voor het eiland. In de loop der tijd is er een groot gedeelte van het kasteel vergaan. Wel vind je hier nog steeds twee kapellen in het kasteel die niet meer gebruikt worden. Daarnaast heb je op de top van het kasteel een geweldig uitzicht over de zee.

Het reserveren van een huurauto in Rhodos zorgt ervoor dat je alle geweldige locaties op dit wonderschone eiland op je gemak kanbezoeken. Zo kan je eenvoudig van het vliegveld naar het centrum van Rhodos rijden, om vervolgens alle mooie wegen op het eiland te leren kennen.

Je vindt Budget autoverhuur op Rhodos Airport. Je kan hier de huurauto ophalen en terug brengen.

Budget Autoverhuur Rhodos
Diagoras Airport Office At Arrivals Hall
85101 Rhodes
Telefoon: +30 22410 81011

 

Book a car or van

  1. Pick up

    Netherlands

  2. Drop off

  3. Let's go

    • If you are under 30 or over 70, we need your date of birth in order to show you the most appropriate selection of vehicles. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: