Autoverhuur Malta Luchthaven

Boek een huurauto op Malta Luqa Luchthaven en zorg ervoor dat je alle belangrijke bezienswaardigheden op het eiland kan bezoeken. Een huurauto regelen met Budget Autoverhuur is eenvoudig en als je eigen vervoer hebt terwijl je in Malta bent, ben je vrij om te komen en gaan wanneer je wil. Om ervoor te zorgen dat er een comfortabele en betrouwbare auto voor je klaar staat wanneer je aankomt op de luchthaven, je moet kunnen klikken op het formulier aan de linkezijde van deze pagina. Vervolgens kies je een auto, vul je de relevante gegevens in en je bent klaar met één muisklik.

 

Waar kan je ons vinden

Malta Luchthaven

Level 1 Park East Car Park
Luqa

Tel: +356 25677207

Opening hours

sunday:
07:30 - 02:00 Hrs
monday:
07:30 - 02:00 Hrs
tuesday:
07:30 - 02:00 Hrs
wednesday:
07:30 - 02:00 Hrs
thursday:
07:30 - 02:00 Hrs
friday:
07:30 - 02:00 Hrs
saturday:
07:30 - 02:00 Hrs

Budget Autoverhuur in Malta Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Malta met Budget

Ontdek Malta met Budget

Malta is een van de meest fascinerende plaatsen van Europa om te bezoeken en iedereen die ook maar een beetje interesse in geschiedenis  heeft zal het een geweldige plek vinden om te verkennen; dankzij goedkope autohuur is alles zoveel makkelijker te bereiken.

Wat te doen in Malta

Een goed startpunt is de hoofdstad van het eiland, Valletta. Elk jaar worden er vele bijzondere evenementen georganiseerd; bezoekers zullen muziek- en dansacts zien in de straten. Geschiedenisfans zullen dol zijn op het Museum of Archaeology dat een grote verzameling artefacten uit de prehistorie heeft.

Andere plaatsen in de hoofdstad die als een must beschouwd worden zijn de St John’s Co-Cathedral en het Grand Master's Palace. Valetta heeft vele voorbeelden van geweldige architectuur en het is een goede plaats om kennis te maken met de tijdloze, traditionele Maltese manier van leven.

Het eiland is de thuisbasis van een aantal van megalithische tempels zoals Ggantija, die wordt beschouwd als de oudste vrijstaande tempel ter wereld.

Een huurauto is essentieel voor bezoekers die meer van de landelijke kant van het leven willen proeven; er zijn een heleboel bijzondere dorpen om te verkennen. Het eiland heeft ook niet minder dan 365 kerken en om een idee te krijgen van de traditionele kant van het leven is het een goed idee om enkele markten te verkennen, zoals de Marsaxlokk of de openluchtmarkt die net buiten Valletta wordt gehouden.

Ga op uitstap met je Budet huurauto

Het klimaat is ideaal voor vakantiegangers die geïnteresseerd zijn in alle soorten sporten, en huurauto biedt een geweldige manier om alle spullen die je nodig hebt van de ene plaats naar de andere te vervoeren.

Voor bezoekers die op zoek zijn is een uitstap naar de Marsa Sports Club een must. Je kan kiezen uit golf, tennis, squash, cricket en zwemmen, waardoor het een ideale plek is voor het hele gezin; je kan lid worden voor één week.

Loopfanaten kunnen deelnemen aan tal van evenementen; het belangrijkste is de Malta Marathon maar er worden regelmatig veldloop- en wegwedstrijden georganiseerd voor degenen die voor het plezier lopen.

Op de meeste stranden kan je van watersporten genieten. Materiaalverhuur, bootverhuur en cursussen windsurfen, waterskiën, zeilen en duiken zijn gemakkelijk te verkrijgen. Waterskiën en duiken behoren tot de meest populaire watersporten en er zijn tal van zeilevenementen tussen april en november.

Een auto huren is snel en eenvoudig te regelen door het formulier op de linkerzijde van deze pagina in te vullen. Wat is er nu handiger dan een huurauto die voor je klaar staat zodat je een paar minuten nadat je de aankomsthal van de luchthaven bent binnengestapt kan vertrekken? Het auto verhuurkantoor vind je op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur Malta
Malta International Airport
LQA4000 Luqa
Telefoon: 356 25677 207

Book a car or van

  1. Pick up

    Netherlands

  2. Drop off

  3. Let's go

    • If you are under 30 or over 70, we need your date of birth in order to show you the most appropriate selection of vehicles. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: