Autoverhuur Lissabon Luchthaven

Met een huurauto heb je de vrijheid om alles te zien wat je wil. Zorg ervoor dat jouw vakantie vlekkeloos verloopt met een huurauto van Budget Autoverhuur. Het is snel en gemakkelijk om een goedkope huurauto te reserveren voor tijdens je verblijf. Om er zeker van te zijn dat je de huurauto hebt die je wilt, kan je deze gewoon reserveren door het formulier op deze pagina te gebruiken. Zodra je hiermee klaar bent, kan je ontspannen en erop vertrouwen dat de auto van je keuze voor jou klaar zal staan wanneer je aankomt op de luchthaven. Wil je een auto huren, dan hebben wij de auto die bij je past.

 

Waar kan je ons vinden

Lissabon Luchthaven

Lisbon Portela Airport
Lisbon
1700 008

Tel: 351 21 8435550

Opening hours

sunday:
06:00 - 23:59 Hrs
monday:
06:00 - 23:59 Hrs
tuesday:
06:00 - 23:59 Hrs
wednesday:
06:00 - 23:59 Hrs
thursday:
06:00 - 23:59 Hrs
friday:
06:00 - 23:59 Hrs
saturday:
06:00 - 23:59 Hrs

Budget Autoverhuur in Lissabon Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Lissabon met Budget

Ontdek Lissabon met Budget

Lissabon is een prachtige Portugese stad gelegen aan de Traag. De kronkelende straatjes die op en neer gaan zorgen voor een gezellige sfeer. De stad bruist van leven zowel in de zomer als tijdens de zachte wintermaanden.

Wat te doen in Lissabon

Lissabon staat bekend voor zijn gebouwen uit gebleekte, witte kalksteen en smalle steegjes. De stad bevindt zich op korte afstand van de Atlantische Oceaan en het centrale gedeelte van Lissabon strekt zich uit langs de rivier de Taag die rechtstreeks in de Atlantische Oceaan stroomt. De stad is op en rond zeven heuvels gebouwd, wat haar nog meer charme geeft. Dit is de reden waarom er zoveel steile straten, kronkelende steegjes en trappen zijn die de oude, warrige buurten met elkaar verbinden.

Beroemde architectuur die de moeite waard is om te gaan bekijken is onder andere het Castelo de São Jorge, dat op de heuvel gelegen is vlakbij de wijk Alfama. Op weg naar het kasteel vind je het Museu do Teatro Romano. Spring in je huurauto van Budget Autoverhuur en ga op weg naar Ponte Vasco de Gama. Deze brug is de langste van Europa en de negende langste ter wereld. Het Aqueduto das Aguas Livres is een historisch deel van de stad en een prachtig staaltje van 18e-eeuwse bouwkunde. Je zal hier niet alleen de mooie Portugese bouwkunde ontdekken, maar ook het grootste steengewelf ter wereld.

Het Aqueduto das Aguas Livres, een aquaduct van meer dan 18 km lang met een uitgebreid netwerk van grachten, heeft meer dan 58 km aan waterwegen te bieden. Trek erop uit met je Budget huurauto en ga de Cristo Rei te bekijken. Dit is een schitterend standbeeld is meer dan 100 meter hoog en is te zien van bijna overal op de tegenoverliggende oever van de rivier de Taag. Het uitzicht bovenaan het standbeeld is adembenemend. Om er te komen, rij je richting de terminal van de ferry in Cacilhas.

Ga op uitstap met je Budet huurauto

Bezoekers met een gehuurde auto zullen snel merken dat er zes belangrijke snelwegen in en uit de stad leiden. De snelweg A2 vanuit het zuiden en de A6 uit het oosten zijn de twee belangrijkste routes vanuit Madrid.

De snelweg A1 is degene die je nodig hebt om nabijgelegen steden zoals Fatima, Aveiro, Santarem, Porto of Coimbra te bezoeken. Deze snelweg eindigt aan de luchthaven. De westelijke A5-route zal je naar Cascias en Estoril brengen, terwijl de A8 naar Caldas de Rainha, Leiria, Torres Vedras en Alcobaca gaat. Deze zelfde snelweg zal je helemaal tot aan de Costa do Estoril brengen.

Een mogelijke uitstap in de buurt is bijvoorbeeld Paço de Arcos, een ongewoon vissersdorp waar je het Palácio Marquês de Pombal vindt.

Mafra is een bijzondere stad met een klooster, terwijl Ericeira een prachtige badplaats is waar je ideale surfcondities vindt.

De stad Sintra, ongeveer 40 minuten verderop, is een UNESCO Werelderfgoedsite, terwijl Praia das Macas de ideale plek is om heen te gaan als je een dagje wilt ontsnappen aan de drukte van stad. Deze mooie kuststad ligt slechts 30 minuten van de drukke straten van Lissabon.

In slechts enkele ogenblikken kan je een betrouwbare en veilige auto reserveren voor je  volgende reis naar Lissabon. Klik op het formulier aan de zijkant van deze pagina om te reserveren en een goedkope auto te huren. Zodra je het formulier hebt ingevuld, kan je gerust zijn dat Budget Autoverhuur je reservatie heeftt verwerkt. Door een goedkope auto te huren, kan je van volledige reisvrijheid genieten tijdens je verblijf in de stad. Om het verhuurkantoor te vinden in de luchthaven volg je het hieronder vermelde adres.

Budget Autohuur Lissabon Luchthaven
Lissabon Portela Airport
1700-008 Lissabon
Telefoon: 351-21-8478803

Book a car or van

  1. Pick up

    Netherlands

  2. Drop off

  3. Let's go

    • If you are under 30 or over 70, we need your date of birth in order to show you the most appropriate selection of vehicles. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: