1. Pick up

    United Kingdom

  2. Drop off

  3. Let's go

    • If you are under 30 or over 70, we need your date of birth in order to show you the most appropriate selection of vehicles. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH:

Autoverhuur Houston Luchthaven

Ga je op reis naar Houston en wens je gebruik te maken van een huurauto tijdens je verblijf? Dan heeft Budget zeker een passende oplossing voor jou. Met een uitgebreid assortiment aan huurauto's is er altijd een geschikt voertuig voor je te vinden tijdens je verblijf in deze beeldschone stad in Texas.

 

Waar kan je ons vinden

Houston Luchthaven

Iah Houston George Bush Airport
Houston
77032

Tel: 281-449-0145

Opening hours

sunday:
00:00 - 23:59 Hrs
monday:
00:00 - 23:59 Hrs
tuesday:
00:00 - 23:59 Hrs
wednesday:
00:00 - 23:59 Hrs
thursday:
00:00 - 23:59 Hrs
friday:
00:00 - 23:59 Hrs
saturday:
00:00 - 23:59 Hrs

Budget Autoverhuur in Houston Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Houston met Budget

Laat je inspireren door Houston

Houston, de vier na grootste stad van Texas, is één van de meest populaire toeristische locaties van de Verenigde Staten.

De stad heeft een rijke historie en is onder andere bekend door haar schitterende architectuur, culturele attracties en geweldige parken. Met een groot aanbod aan musea en art galeries is Houston de perfecte locatie voor mensen die geschiedenis en kunst in Amerika zoeken.

Zo kan je bijvoorbeeld naar the Houston Museum of Natural Science. Of kies juist voor cultuur in de Alley Theatre. Indien je dit van plan bent, dan het huren van een auto zeker een goede optie om downtown Houston beter te leren kennen en om attracties te bezoeken zonder een hoop tijd te verliezen.

Daarnaast kan je als sportliefhebber je hart ophalen in Houston. Zo is Hermann Park ideaal om in te joggen en te fietsen. Ook heeft de stad een aantal stadions, waaronder het Reliant Stadium en het Toyota Centre, waar de Houston Rockets spelen. Je zal een gepaste huurauto bij Budget vinden indien je van plan bent om met het hele gezin fietsen te huren en op pad te gaan.

Het klimaat in Houston is vochtig en subtropisch, met warme zomers en koele winters. Met huurauto's van Budget moet je hier je niet al te druk om te maken, aangezien de auto's airconditioning en verwarming hebben zijn zodat jouw reis optimaal verlopen zal.

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur Hamburg Luchthaven
Houston George Bush Airport
17330 Palmetto Pines
Houston
Texas
USA
Telefoon: +281-449-0145