Autoverhuur Boston Luchthaven

Huur een auto op Logan International Airport zodat je alle populaire bezienswaardigheden kan bezoeken tijdens je reis. Geniet van een probleemloze en gemakkelijke reis door een auto te huren bij Budget autoverhuur. Vul het formulier in aan de linkerzijde van deze pagina en je auto zal klaarstaan op de luchthaven wanneer je toekomt.

 

Waar kan je ons vinden

Boston Luchthaven

Bos Logan International Airport
East Boston
02128

Tel: 617-568-6601

Opening hours

sunday:
00:00 - 23:59 Hrs
monday:
00:00 - 23:59 Hrs
tuesday:
00:00 - 23:59 Hrs
wednesday:
00:00 - 23:59 Hrs
thursday:
00:00 - 23:59 Hrs
friday:
00:00 - 23:59 Hrs
saturday:
00:00 - 23:59 Hrs

Budget Autoverhuur in Boston Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Boston met Budget

Wat te doen in Boston

Als grootste stad van Massachusetts heeft Boston een interessante geschiedenis en staat bekend om de vele culturele bezienswaardigheden.

Er is voor iedereen die op vakantie is iets te beleven. Of je nu op zoek bent naar een educatief of cultureel dagje uit, met een goedkope huurauto van Budget kan je gemakkelijk de verschillende musea, restaurants en de Cambridgeside Galleria, een van de grootste winkelstraten van de stad met diverse soorten winkels, verkennen. Er is geen betere manier om de dag door te brengen dan een dagje shoppen.

Bezoekers die graag iets educatiefs willen ondernemen zullen genieten van een bezoek aan het Children's Museum, het Harvard Art Museum, of een van de parken en tuinen die in het oosten van de stad liggen, zoals bijvoorbeeld Piers Park.

Een geweldig uitstapje met de auto is naar Copley Square, waar een aantal interessante attracties en architectuur te zien zijn. Je kan de auto makkelijk parkeren en de Hancock Tower, fonteinen of het winkelgebied op het plein op Newbury Street verkennen. Als je verder weg wil, dan zijn er meerdere buurten in en rond Boston waar een aantal interessante bezienswaardigheden zijn, zoals het historische Beacon Hill.

Met een gehuurde auto kan je gemakkelijk naar waar je ook wil.

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur Boston Luchthaven
Tomahawk Drive
02128-2023
East Boston
Telefoon: 617-497-3733

Book a car or van

  1. Pick up

    Netherlands

  2. Drop off

  3. Let's go

    • If you are under 30 or over 70, we need your date of birth in order to show you the most appropriate selection of vehicles. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: