Autoverhuur Chicago Luchthaven

Mis niets tijdens je reis in Chicago en huur een Budget huurauto. Door het formulier in te vullen op deze pagina huur je makkelijk en snel je auto, deze zal klaarstaan op de luchthaven wanneer je toekomt.

 

Waar kan je ons vinden

Chicago Luchthaven

Ord Ohare Airport
Chicago
60666

Tel: 773-894-1900

Opening hours

sunday:
00:00 - 23:59 Hrs
monday:
00:00 - 23:59 Hrs
tuesday:
00:00 - 23:59 Hrs
wednesday:
00:00 - 23:59 Hrs
thursday:
00:00 - 23:59 Hrs
friday:
00:00 - 23:59 Hrs
saturday:
00:00 - 23:59 Hrs

Budget Autoverhuur in Chicago Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Chicago met Budget

Festivals, Theater en Pop Art

De 'windy city' heeft heel wat te bieden aan zijn bezoekers. Kunst staat hier op de eerste plaats maar deze gigantische stad heeft natuurlijk ook een zeer presente muziekindustrie en een levendige wereldkeuken.

De stad is ook befaamd om zijn muziekfestivals. Het Ravinia Festival, dat wordt gehouden in de maanden juni tot en met september, beschikt over enkele van de grootste en bekendste acts van het land. De zomerconcerten die buiten worden gehouden trekt klassieke rockmuzikanten, popbands, en zelfs indie-bands aan. Het festival is zo groot dat er ongeveer 120 tot 150 muziekacts zijn tijdens het gehele festival.

Theaterliefhebbers van over de gehele wereld komen in drommen af op het Ford Centre for Performing Arts om daar de liveoptredens mee te maken. Het Ford Centre, dat oorspronkelijk het Orient Theatre heette, opende in 1926 voor het eerst zijn deuren om speelfilms te gaan vertonen. Het theater is ingericht met een weelderige, Oriënt geïnspireerd décor en het werd omgedoopt tot het Ford Centre for Performing Arts in 1997. Het Apollo Theatre in Lincoln Park is een ander populair theater dat bekend is om zijn Broadway musicals. Zowel de lokale bevolking als toeristen bezoeken het theater elke vrijdag om de voorstellingen van wereldklasse mee te kunnen maken.

Kunst- en Cultuurliefhebbers kunnen rijden naar het Museum of Contemporary Art, de grootste in de wereld, om de wereld van klassieke en hedendaagse kunst te ervaren. Het vertoont hedendaagse kunst van wereldberoemde kunstenaars en heeft een permanente collectie van het werk van Jasper Johns en Andy Warhol.

Een bezoek aan het John Hancock Observatory zal je helpen de grootte en uitgestrektheid van de stad echt te waarderen en te ontdekken.

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur Chicago Luchthaven
Chicago O'Hare Airport
1000 Bessie Coleman Drive
60666, Chicago
Telefoon: 773 894 1900

Book a car or van

  1. Pick up

    Netherlands

  2. Drop off

  3. Let's go

    • If you are under 30 or over 70, we need your date of birth in order to show you the most appropriate selection of vehicles. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: