Autoverhuur Wenen Luchthaven

Ga je op reis naar Wenen en wens je gebruik te maken van een goedkope huurauto, dan ben je bij Budget in Wenen aan het goede adres! Met een uitgebreid assortiment aan huurauto's vind je zeker een passend voertuig voor je verblijf in deze beeldschone stad in Oostenrijk.

 

Waar kan je ons vinden

Wenen Luchthaven

Flughafen Wien Schwechat
Wien

Tel: +43 50 5858 5860

Opening hours

sunday:
08:00 - 23:00 Hrs
monday:
08:00 - 23:00 Hrs
tuesday:
08:00 - 23:00 Hrs
wednesday:
08:00 - 23:00 Hrs
thursday:
08:00 - 23:00 Hrs
friday:
08:00 - 23:00 Hrs
saturday:
08:00 - 19:00 Hrs

Budget Autoverhuur in Wenen Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Wenen met Budget

Ontdek Wenen

Wenen, de hoofdstad van Oostenrijk, staat bekend als één van de mooiste steden in Europa. Eén van de belangrijkste kenmerken van de stad is de beeldschone architectuur, en de eeuwenoude traditie van muziek en kunst.

Ga zeker eens langs de Staatsopera van Wenen. Het is werkelijk een indrukwekkend gebouw, en misschien heb je geluk en is er nog een plaatsje vrij voor één van de voorstellingen. Mozart, Beethoven, Schubert, Brahms en Strauss hebben in deze stad gewoond en gewerkt, het is dan ook niet opmerkelijk dat de Staatsopera van Wenen het kloppende hart is van hedendaagse klassieke muziek. 

Het Belvedère paleis, wat ooit het huis van Eugene van Savoie was. Dit paleis is in schitterende barok stijl gebouwd. Iedereen die zich kunstliefhebber wenst te noemen zal de Oostenrijkse Galerie, ondergebracht in een deel van het paleis, geweldig vinden.

Je kan ook naar het Schönbrunn paleis gaan, wat ooit het zomerverblijf van de Oostenrijkse koninklijke familie was. Het publiek heeft toegang tot slechts 40 van de 1500 kamers, maar toch is het een fantastische plek om een indruk te krijgen van de welgestelde koninklijke familie. Daarnaast is het een ideale plek voor een gezellige familie picknick.

Met een huurauto is het erg makkelijk om de omgeving van Wenen beter te leren kennen. Zo kan je bijvoorbeeld makkelijk naar Baden, een stad met natuurlijke termen tussen de heuvels en Weense bossen.

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur Wenen Luchthaven
Wenen Schwechat International Airport
Wien-Schwechat
1300 Wien
Telefoon: +43-170-0732700

Book a car or van

  1. Pick up

    Netherlands

  2. Drop off

  3. Let's go

    • If you are under 30 or over 70, we need your date of birth in order to show you the most appropriate selection of vehicles. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: