Autoverhuur Innsbruck Luchthaven

Heb je een reis geboekt naar Tirol en ben je op zoek naar een geschikte huurauto voor je verblijf in dit populair Oostenrijks gebied? Dan vind je bij Budget zeker een passende huurauto uit onze uitgebreide vloot. Vul het formulier aan de linkerkant van deze pagina in en je geslecteerde auto zal klaarstaan voor jouw tocht door de bergen van Tirol.

 

Waar kan je ons vinden

Innsbruck Luchthaven

Flughafen Innsbruck
Innsbruck
6020

Tel: +43 50 5858 5840

Opening hours

sunday:
09:00 - 16:30 Hrs
monday:
08:00 - 16:30 Hrs
tuesday:
08:00 - 16:30 Hrs
wednesday:
08:00 - 16:30 Hrs
thursday:
08:00 - 16:30 Hrs
friday:
08:00 - 16:30 Hrs
saturday:
09:00 - 16:30 Hrs

Budget Autoverhuur in Innsbruck Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Innsbruck met Budget

Ontdek Innsbruck met Budget

De 800 jaar oude stad Innsbruck is één van de meest populaire wintersportbestemmingen van Oostenrijk. De stad dankt haar naam aan de brug die vroeger over de rivier de Inn liep. De ligging in de Alpen maakt van Innsbruck een populaire bestemming. Innsbruck ligt in een vallei tussen een aantal hoge bergen. Zo vind je de Nordkette in het noorden van de stad, en de Serles en Patscherkofel in het zuiden. Je vindt diverse ski resorts in de omgeving van Innsbruck. Het drukste gedeelte vind je voornamelijk aan de populaire Nordkette. Daarnaast zijn er in de zomer ook genoeg activiteiten te doen in de stad. Zo is de stad ook erg populair onder mountainbikers en wandelaars. Mocht je Innsbruck gedurende de zomermaanden bezoeken, dan is er alsnog een hoop te zien en te beleven.

Zo vind je hier het Goldenes Dachl. Dit gebouw werd rond 1500 gebouwd en is versierd met ruim 2.500 vergulde koperen daktegels. In dit gebouw vind je ook het Maximilianum Museum.

Een stukje verderop in de stad vind je het Tiroler Volkskunstmuseum, dat in 1929 geopend werd.  Hier komt je meer te weten over de historische volkskunst van Tirol. De verzameling dateert voor een groot gedeelte van voor de Eerste Wereldoorlog. 

Daarnaast huisvest Innsbruck ook één van Oostenrijks mooiste gotische kerken. De Hofkirche werd gebouwd tussen 1553 en 1563 door Ferdinand de Eerste ten ere van zijn grootvader, Maximilian de Eerste. Andreas Hofer, één van de helden van Tirol, is begraven in de kerk. Van hem is er een standbeeld te vinden in de kerk.

Ga op uitstap met je Budet huurauto

Innsbruck Airport ligt op bijna 3 kilometer van het centrum van Innsbruck vandaan. Met een huurauto kan je heel eenvoudig van het vliegveld naar je hotel in de stad rijden. Je kan zodoende gemakkelijk je bagage in de auto kwijt.

Daarnaast is een huurauto ideaal om ski’s of een snowboard te vervoeren. Of je kan een mountainbike meenemen naar de beste locaties.

Ook voor het plannen van enkele dagtripjes is het handig om gebruik te maken van een huurauto. Zo ben je in een anderhalf uur rijden in Bolzano, gelegen in het noorden van Italië.

Een trip naar Garmisch-Partenkirchen, waar jaarlijks het schansspringen gehouden wordt op Nieuwjaarsdag, ligt op minder dan een uur rijden ten noorden van Innsbruck.

Of rij een stukje langer en ontdek München, gelegen op twee uur rijden van Innsbruck.

Daarnaast zijn er in de regio Tirol genoeg kleine pittoreske plaatsjes te vinden waar je echt kennis kan maken met de Tiroolse cultuur. Zo ligt Seefeld slechts een half uur van Innsbruck vandaan.

Het boeken van een huurauto is eenvoudig. Vul het formulier aan de linkerkant van deze pagina in en je bent er van verzekerd dat er een huurauto klaar staat bij aankomst op Innsbruck Airport. Met een huurauto kan je eenvoudig Tirol ontdekken.

Budget Autoverhuur vind je op Innsbruck-Kranebitten Airport, waardoor je bij aankomst eenvoudig en snel je gereserveerde huurauto kan ophalen. Zo begint jouw vakantie direct bij aankomst!

Budget Autoverhuur Innsbruck
Avis Counter, Kranebitten Airport
6020 Innsbruck
Telefoon: + 43 512 571754

Book a car or van

  1. Pick up

    Netherlands

  2. Drop off

  3. Let's go

    • If you are under 30 or over 70, we need your date of birth in order to show you the most appropriate selection of vehicles. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: