Autoverhuur Larnaca Luchthaven

Ben je een vakantie aan het plannen naar Cyprus en wil je gebruik maken van een huurauto bij aankomst? Dan is er  bij Budget zeker een voertuig dat aan al je wensen voldoet. Met een groot assortiment aan huurauto’s is er vrijwel zeker een passende auto voor je te vinden.

 

Waar kan je ons vinden

Larnaca Luchthaven

Larnaca Airport
Larnaca
6027

Tel: 00357-24-643293

Opening hours

sunday:
00:00 - 23:59 Hrs
monday:
00:00 - 23:59 Hrs
tuesday:
00:00 - 23:59 Hrs
wednesday:
00:00 - 23:59 Hrs
thursday:
00:00 - 23:59 Hrs
friday:
00:00 - 23:59 Hrs
saturday:
00:00 - 23:59 Hrs

Budget Autoverhuur in Larnaca Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Larnaca met Budget

Zonder stress door Cyprus

Larnaca is de twee na grootste stad van Cyprus. De stad is gelegen in het westen van het Griekse gedeelte van Cyprus. De haven van Larnaca, de Larnaca Marina, is één van de vier officiële toegangspunten van Cyprus via de zee.

Eén bijzonder natuurfenomeen zijn de Larnaca zoutmeren. Deze vier meren zijn de grootste van zijn type in Cyprus. Deze meren zijn in totaal ruim 2 vierkante kilometer groot. Naast de natuurlijke schoonheid van deze meren zijn hier ook diverse soorten watervogels. In de winter is de kans groot dat je hier ook flamingo’s tegen zal komen.

In de buurt van de zoutmeren is er ook een beeld van Zeno, vlak naast de American Academy. Zeno is de oprichter van de Stoic filosofie school. Niet ver hiervandaan zijn de ondergrondse kapel van Ayia Phaneromeni. Dit zijn ideale locaties om te bezoeken met je huurauto.

Niet ver van de zoutvlaktes vind je ook de Hala Sultan Tekke. Deze eeuwenoude moskee is vernoemd naar Hala Sultan, of Umm Haram, de min van de Profeet Mohammed en vrouw van Ubada bin al-Samit. Je vindt hier naast de moskee ook een oud mausoleum, een schitterende minaret en een oude begraafplaats.

Een andere bezienswaardigheid is de kerk van Sint Lazarus. Gelegen in het centrum van Larnaca is de 9e eeuwse kerk één van de belangrijkste religieuze attracties van Cyprus.

Er is ook een kunst galerij en een museum te vinden in het centrum van Larnaca. In het museum zal je veel antieke stukken van Dementrios Pieridis vinden.

De keuken in Larnaca wordt gedomineerd door de vele soorten vis die lokaal door de vele vissersboten gevangen worden. Daarnaast maakt de plaatselijke keuken veel gebruik van verschillende soorten bonen. In de vele kleine restaurantjes in Larnaca kan je de bekende specialiteiten als dolmades, keftedes en diverse salades proeven.

Met je huurauto kabn je Limasol bezoeken. Deze stad ligt ten zuidwesten van Larnaca. In Limasol kan je diverse cruiseschepen zien die naar Egypte en Israël vertrekken. Daarnaast zijn er in Limasol ook diverse kerken, een grote moskee, een dierentuin en het schitterende oude kasteel Limasol.

Bezoek ook zeker Nicosia de hoofdstad is verdeeld tussen Turkije en Griekeland. Je zal er een bijzondere sfeer voelen en een ongezien contrast zien tussen de twee landen.

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur Lacarna Luchthaven
Larnaca Airport
Arrival Hall
6027 Larnaca
Telefoon: +357-24-643293

Book a car or van

  1. Pick up

    Netherlands

  2. Drop off

  3. Let's go

    • If you are under 30 or over 70, we need your date of birth in order to show you the most appropriate selection of vehicles. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: