Autoverhuur Keflavik Luchthaven

Haal je Budget huurauto op bij Keflavik Airport voor een schitterende tijd tijdens je bezoek en verken de stad op je gemak. Je kan de autohuur reservering doen door gewoon het boekingsformulier op deze pagina in te vullen. Boek je huurauto van tevoren bij Budget autoverhuur. Zo sta je minder lang in de rij en hoef je niet te wachten.

 

Waar kan je ons vinden

Keflavik Luchthaven

Reykjavik Keflavik International Airport
Keflavik

Tel: +354-5626060

Opening hours

sunday:
06:00 - 01:00 Hrs
monday:
06:00 - 01:00 Hrs
tuesday:
06:00 - 01:00 Hrs
wednesday:
06:00 - 01:00 Hrs
thursday:
06:00 - 01:00 Hrs
friday:
06:00 - 01:00 Hrs
saturday:
06:00 - 01:00 Hrs

Budget Autoverhuur in Keflavik Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Keflavik met Budget

Laat je inspireren door Keflavik

De stad Keflavik bevindt zich in het zuidwestelijke gedeelte van IJsland in de regio Reykjanes. Reykjanes is een van de drie gemeenten die werden samengevoegd tot Reykjanesbaer. Keflavik is verbonden met twee andere steden, namelijk Hafnir en Njavorik. Dit gebied is kenmerkend voor de geografie van IJsland en wordt zodoende gedomineerd door eindeloze velden van mossen en winterharde planten. Daarnaast wordt het omringd door een schitterende baai.

De stad heeft een rijke geschiedenis. Keflavik, gesticht in de 16e eeuw, was een klein vissersdorp waar logischerwijs een visverwerkende industrie opgezet werd.

Vooral tijdens de wintermaanden is het aan te raden om een auto te huren. Zo kan je bijvoorbeeld eenvoudig Sundhollin bezoeken. Sundhollin is het enige binnenzwembad van de stad Reykjavik.

En als je dan toch al in Reykjavik bent moet je ook zeker het stadhuis, de grote vijver en het parlementsgebouw bezoeken. Het parlementsgebouw in Reykjavik heet Austorvollur en wordt gezien als een van de oudste parlementsgebouwen ter wereld.

Een leuke uitstap is bijvoorbeeld de vuurtoren van Grotta, op ongeveer 32 kilometer buiten het centrum van Reykjavik, een geweldige locatie om te genieten van de schitterende omgeving en spectaculaire zonsondergangen.

Ook de Universiteit en de Nationale bibliotheek van IJsland zijn een bezoekje meer dan waard. De bibliotheek bevindt zich op de universiteitscampus en is de grootste van het land, met meer dan één miljoen stukken in haar rijke en omvangrijke collectie.
Op ongeveer 34 kilometer van het centrum ligt ook het Nationaal Museum van IJsland, dat in 1863 werd opgericht.

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur Keflavik Luchthaven
Reykjavik Keflavik
International Airport
235 Keflavik
Telefoon: 354-5626060

Book a car or van

  1. Pick up

    Netherlands

  2. Drop off

  3. Let's go

    • If you are under 30 or over 70, we need your date of birth in order to show you the most appropriate selection of vehicles. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: