Autoverhuur Kopenhagen Luchthaven

Kom overal in Kopenhagen en ervaar alles wat de stad en haar omgeving te bieden heeft door het goedkoop huren van een Budget huurauto. Je kan makkelijk online je auto reserveren zodat deze klaarstaat wanneer je toekomt in de luchthaven.

 

Waar kan je ons vinden

Kopenhagen Luchthaven

Car Rental Centre - Cph
Kastrup
2770

Tel: +45 3328 6360

Opening hours

sunday:
07:00 - 23:00 Hrs
monday:
07:00 - 23:00 Hrs
tuesday:
07:00 - 23:00 Hrs
wednesday:
07:00 - 23:00 Hrs
thursday:
07:00 - 23:00 Hrs
friday:
07:00 - 23:00 Hrs
saturday:
07:00 - 22:00 Hrs

Budget Autoverhuur in Kopenhagen Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Kopenhagen met Budget

Ontdek Kopenhagen

Door je Budget huurauto geraak je snel van de luchthaven naar het stadcentrum waar je als muziekliefhebber kan genieten van de talrijke optredens waar de stad bekend voor staat.

In Juli worden de straten en pleinen van de stad overgenomen door een reeks Jazz evenementen waar prominente muziekanten en hun fans massal naar toe komen. In de herfst kan je genieten van de entertainment in Strøget, waar acrobaten en illusionisten dagelijks hun optredens doen. Indien je fan bent van klassiek of opera, kan je het hele jaar voorstellingen zien in het Opera Huis van Kopenhagen.

Op zoek naar wat meer adrenaline? Dan kan je steeds eens een kijkje nemen in het pretpark Tivoli is over de hele wereld bekend om zijn vele leuke attracties en het is makkelijk bereikbaar met een huurauto.

De haven of zoals het plaatselijk genoemd wordt 'Kobenhavns Havn' is de toonaangevende commerciële haven van Denemarken. Het is ook de drukste van het land en heeft vele historische kades zoals de Frihaven- en Nyhavn-kades die zijn aangelegd tijdens de 17e eeuw. Een lekker ijsje eten met zicht op de gekleurde gevels van Nyhavn is zeker een aanrader.

Wie liever de natuur opzoekt heeft de keuze uit de vele ongerepte stranden in de buurt van de stad. Ga op een zonnige dag naar de Gentofte stranden waar men kan zeilen, kajakken en zwemmen. Het is op maar een kort stukje rijden van Kopenhagen.

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur Kopenhagen Luchthaven
Kopenhagen International Airport
Terminal 3 - Aankomsthal
2770 Kopenhagen
Telefoon: +45 32 52 39 00

Book a car or van

  1. Pick up

    Netherlands

  2. Drop off

  3. Let's go

    • If you are under 30 or over 70, we need your date of birth in order to show you the most appropriate selection of vehicles. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: