Autoverhuur Marrakech

Wil je een reis boeken naar deze schitterende Marokkaanse stad en ben je op zoek naar goedkope autohuur opties? Dan ben je bij Budget aan het juiste adres. Bij Budget kan je kiezen uit een ruim assortiment aan huurauto’s waardoor er altijd wel een geschikt voertuig voor je te vinden is. Je kan snel en makkelijk reserveren door het formulier op de linkerkant van de pagina in te vullen.

Ontdek Marrakech met Budget

Autoverhuur in Marrakech

Marrakech is een eeuwenoude stad met een prachtige rijke geschiedenis. Zo zijn er diverse schitterende bezienswaardigheden en attracties in de stad te vinden.  Met een huurauto kan je deze allemaal snel en eenvoudig bereiken.

Wat te doen in Marrakech

In de medina, het oude centrum van de stad, vind je een aantal schitterende attracties die de rijke historie van de stad laten zien. Zo is de stad omringd door een 19 kilometer lange muur. Deze muur rondom de medina is gemaakt van kenmerkend rood-oranje klei en kalk, waarvan de stad haar bijnaam ‘de rode stad’ kreeg. 

Een bezoek aan Marrakech is niet compleet zonder een bezoek te brengen aan de traditionele Berber markt. In deze soeks, of bazaars, waan je jezelf in een heus shoppers paradijs. Eén van de grootste bazaars is de soek Semmarine. Hier vind je voornamelijk sandalen, lederen producten en sieraden. De soek Ableuh heeft echter een rijk aanbod aan heerlijk eten. Zo vind je hier alle soorten olijven die je maar kan bedenken en de heerlijkste gedroogde producten vinden, zoals  heerlijke gedroogde vijgen, rozijnen, abrikozen en dadels.

In Marrakech vind je natuurlijk ook diverse prachtige moskeeën. Eén van de mooiste is wellicht de Ben Youssef moskee. Dit is tevens de oudste moskee in de stad. Deze moskee heeft een prachtig groen dak en een schitterende minaret. Helaas is de moskee niet meer zo groot als deze vroeger was. Een andere prachtige moskee is de Mouassine Moskee. De Mouassine Moskee, ook wel bekend als de Al Ashraf Moskee, stamt uit de 14e eeuw. In het complex van de moskee vind je ook een hamman, een fontein en een madrassa.

Maak een uitstap met Budget

Met een huurauto kan je het maximale uit je verblijf in Marrakech halen. Bezoek de schitterende moskeeën in de medina en ga op ontdekkingsreis in de vele soeks.

Met een huurauto kan je ook eenvoudig al je aankopen van de soek naar je verblijf brengen.

Je kan ook even ontsnappen aan de drukte en warmte van de medina en een uitstap maken naar de indrukwekkende Ourika vallei. Deze vallei is gelegen in de uitlopers van het Atlasgeberchte waar de tempereraturen heel wat lager zijn dan in de stad. Maak een tocht langs de rivier door een prachtig landschap vol watervallen.

Bezoek de prachtige attracties en bezienswaardigheden in Marrakech in alle comfort met een huurauto van Budget. Budget Autoverhuur vind je op onderstaand adres, waar je je gereserveerde huurauto op kan halen.

Budget Autoverhuur Marrakech
Hôtel Dawliz Rdc Angle Boulevard
Mohammed Vi Et Bd Hassan Ii Gueliz
Marrakech
Telefoon: +05 24 43 87 10

Book a car or van

  1. Pick up

    Netherlands

  2. Drop off

  3. Let's go

    • If you are under 30 or over 70, we need your date of birth in order to show you the most appropriate selection of vehicles. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: