1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar of ouder dan 70, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH:

Andere huurlocaties

Autoverhuur Vlissingen

Ben je op zoek naar goedkope autohuur in Zeeland? En wens je een huurauto op te halen en terug te brengen in Vlissingen? Dan bent je bij Budget aan het juiste adres. Budget heeft een ruim assortiment aan huurauto’s waardoor er altijd een geschikt voertuig voor jou te vinden is.

Vlissingen

Autoverhuur in Vlissingen

Je kan in Vlissingen heerlijk winkelen. Zo vind je winkelgebieden in het centrum van Oost-Souberg en natuurlijk in het centrum van Vlissingen zelf. Daarnaast kan je ook in de wijken Spaanse Kwartier en Paauwenburg kleine winkelcentra vinden.

Vlissingen staat vol met bijzondere bouwwerken. Zo vind je bijvoorbeeld het Beursgebouw aan het Beursplein. Dit gebouw is in typische Hollandse renaissancestijl gebouwd en stamt uit 1635. Niet ver hiervandaan vind je de Belgische Loodshuizen, uit 1910.

Vlissingen is een stad dat erg afhankelijk is van het water. Zo vind je niet ver van Vlissingen de Maeslantkering. Hier rij je in korte tijd naar toe. Deze stormvloedkering is wellicht de meest bekende van het land en maakt deel uit van de Deltawerken. Je hebt aan beide kanten van de kering een geweldig uitzicht over het kolossale bouwwerk.

In Vlissingen kan je ook heerlijk genieten van de frisse wind en het geweldige uitzicht over de zee vanaf diverse kades. Of breng een bezoekje aan de oude haven, waar je nog steeds de hard werkende vissersmannen kan tegenkomen. Vlissingen is ook ideaal gelegen om een bezoekje te brengen aan de grote steden in de buurt. Zo ben je in nog geen half uur rijden over de grens in België. Antwerpen ligt op nog geen drie kwartier verwijderd van Vlissingen. Hier kan je genieten van schitterende winkels aan de Meir. Daarnaast kan je natuurlijk ook een bezoekje brengen aan de Stadsschouwburg en de Antwerp Zoo.

Budget Autoverhuur Vlissingen
Marie Curieweg 1-5
4389 WB Vlissingen Ritthem
Telefoon: +31 88 2847 011