Reserveer een auto of bestelwagen

  1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH:

Andere huurlocaties

Autoverhuur Hoofddorp

Naast de vestiging Budget Schiphol kan je bij de vestiging Budget Hoofddorp ook gemakkelijk een auto huren. Je bent op zoek naar een auto voor een weekendje weg? Of misschien ben je op zakenreis en wil je je snel en comfortabel kunnen verplaatsten? Budget heeft een ruime keuze modellen, zodat je een auto kan kiezen die het best past bij je tocht. Vanuit Budget Autoverhuur Hoofddorp kan je eenvoudig de rest van de randstad bezoeken, met bruisende steden zoals Amsterdam en Utrecht. Vul het formulier op de linkerkant van de pagina in en je auto zal klaarstaan.

Ontdek Hoofddorp met Budget

Autoverhuur in Hoofddorp

Hoofddorp is een stad op ongeveer 20 km van Amsterdam Schiphol Luchthaven. Het is een ideale thuisbasis om de hele omgeving te bezoeken. Met een Budget huurauto worden je verplaatsingen in en rond Hoofddorp een heel stuk makkelijker.

Wat te doen in Hoofddorp

Hoofddorp heeft vele jaarlijkse activiteiten. In de Lente kan je genieten van MeerJazz op het Raadhuisplein. Bigband, lekker eten en een fantastische sfeer gegarandeerd.

Het grootste evenement in Augustus is Mystery Land. De Haarlemmermeer polder wordt daarvoor omgetoverd in een electro paradijs. Het is een van de populairste festivals van Nederland.

Maak een uitstap met je Budget huurauto

Indien je een auto wilt huren bij Budget Autoverhuur in Hoofddorp, dan kan dit op verschillende tijdsspannen: je kan een auto huren voor een weekend, maar ook voor een week of langer. De locatie Budget Hoofddorp is vlakbij de A4 gelegen. Je kan het verhuurkantoor vinden op het volgende adres.

Budget Autoverhuur Hoofddorp 
Kruisweg 387 - 391 
1437 CH Rozenburg 
Telefoon: 088 - 2847 500