1. Ophalen

    Nederland

  2. Inleveren

  3. Ga verder

    • Als je jonger bent dan 30 jaar of ouder dan 70, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH:

Autoverhuur Eindhoven

Ben je op zoek naar goedkope autohuur in de regio Eindhoven? Budget heeft een ruim assortiment aan goedkope huurauto’s waardoor er altijd een gepaste huurauto voor jou te vinden is. Het boeken van een huurauto is heel eenvoudig. Je  hoeft slechts het formulier aan de linkerkant van de pagina in te vullen. Vervolgens moet je alleen nog maar je huurauto ophalen.

Ontdek Eindhoven met Budget

Autoverhuur in Eindhoven

Eindhoven staat natuurlijk bekend om haar rijke keuze aan uitgaansgelegenheden. Zo kan je kiezen uit talrijke opties; van grand-cafés en discotheken op het Stratumseind, tot danscafés en bruine kroegen in het oude centrum. In de omgeving van de Markt vind je voornamelijk de gezellige restaurantjes en de grand-cafés met de welbekende grote terrassen. De langste café-straat van Nederland is het Stratumseind. Hier vind je meer dan 50 cafés, discotheken en kroegen. De echte Brabantse gezelligheid! Daarnaast zijn er ook talloze cafés, terrassen en restaurants te vinden op en rond het Stationsplein. Ook is hier het poppodium Effenaar te vinden, waar grote nationale en internationale bands en acts hebben opgetreden. Eindhoven ligt ook erg gunstig indien je een dagje uit in België of Duitsland wilt plannen. Zo ben je binnen een half uur over de grens en in België. Rijden naar Duitsland duurt slechts een uur. Je kan ook vanuit Eindhoven eenvoudig naar andere grote steden in Nederland rijden.

Aangezien Eindhoven meer dan 140 geregistreerde rijksmonumenten telt, is het aan te raden om gebruik te maken van een huurauto om deze locaties te kunnen bezoeken. Door Eindhoven's rijke geschiedenis, door de industriële revolutie en de booming business van Philips, staat de stad vol met schitterende historische panden.

Zo is het bezoeken van de Catharinakerk zeker een aanrader. Maar bezoek ook het Heilig Hart of Paterskerk, Philips eerste gloeilampenfabriekje en het 15e eeuwse Mariënhage klooster.

Daarnaast is er ook een hoop moderne architectuur in Eindhoven te vinden. Je kan er het Evoluon vinden. Dit unieke gebouw werd ooit gebouwd als uithangbord voor de technologische voortgang van Philips. Deze futuristische vliegende schotel is sinds 1966 in Eindhoven te vinden. Tot de eindjaren '80 was het Evoluon een technologiemuseum waarin de bezoekers zelf konden experimenteren met demonstratiemodellen. Sinds 1996 is het Evoluon-complex omgetoverd tot een congres- en evenementencentrum.

Eindhoven is ook aantrekkelijk om haar diverse musea. Zo is er bijvoorbeeld het Historisch Openluchtmuseum in de Genneper Parken. Hier zijn de ijzertijd en de Middeleeuwen in Brabant het hoofdthema. Daarnaast kan je in het Van Abbemuseum enkele werken van onder meer Mondriaan en Picasso bekijken. Ook is er een DAF museum te vinden in Eindhoven en mag ook natuurlijk de Philips Gloeilampenfabriek anno 1891 niet ontbreken.

Wat natuurlijk ook niet mag ontbreken aan je verblijf in Eindhoven is het winkelen. Zo kan je gemakkelijk met je huurauto van de Heuvel Galerie of de Markt naar het Piazza aan het 18 Septemberplein rijden, waar tevens een megabioscoop te vinden is met diverse horeca. In deze buurt zijn ook de grotere winkelketens te vinden. Of spring in je huurauto om naar het Winkelcentrum Woensel te gaan. Gelegen in het stadsdeel Woensel Noord vind je meer dan 160 winkels.


Het kantoor bevindt zich aan de Jeroen Boschlaan in Eindhoven. Hier je de huurauto ophalen en terug brengen. Het huren van een auto bij Budget is heel eenvoudig. Vul het formulier in aan de linkerkant van de pagina.
Je kan Eindhoven Budget Autoverhuur op het volgende adres vinden

Eindhoven Budget Autoverhuur 
Jeroen Boschlaan 220
B5613 GD Eindhoven
Telefoon: +31 88 2847 040