1. Ophalen

  Nederland

 2. Inleveren

 3. Ga verder

  • Als je jonger bent dan 30 jaar of ouder dan 70, hebben wij uw geboortedatum nodig om u zo de meest geschikte selectie voertuigen te kunnen aanbieden. ?
  • DRIVER’S DATE OF BIRTH:

Autoverhuur Amsterdam

Bezoek in alle gemak deze bruisende wereldstad door een auto te huren bij Budget. Je kan eenvoudig en goedkoop een auto bij ons vinden. Reserveer je voertuig online zodat je bij aankomst simpelweg de huurauto met een aanbevolen GPS systeem kan ophalen. Je moet alleen even het formulier invullen aan de linkerkant van deze pagina om te zorgen dat je de huurauto kiest die je nodig hebt voor jouw reis. Lees hieronder verder om meer te weten te komen over deze geweldige locatie.

Ontdek Amsterdam met Budget

Autoverhuur in Amsterdam

Met meer dan een miljoen inwoners en 1.500 bruggen staat de hoofdstad van Nederland bekend als het Venetië van het Noorden. Overal vind je indrukwekkende architectuur en honderden grachten; dit is een rijke en levendige stad met een geschiedenis die teruggaat tot de 12de eeuw. Het centrum van de stad is een van de grootste historische plekken in Europa met meer dan 7.000 historische gebouwen. Het is dus niet verwonderlijk dat het stadscentrum werd uitgeroepen tot een UNESCO Werelderfgoed. Met een Budget huurauto kan je in alle comfort zo veel mogelijk van de stad ontdekken.

Historische centrum

Het centrum van de stad is bijna zo goed als intact gebleven. Met haar 90 eilanden en 400 bruggen, 14de eeuwse straatjes lijkt de stad wel een filmset. Neem bij het rondlopen eens een kijkje in de Warmoesstraat en de Zeedijk in de buurt Nieuwmarkt. De gebouwen langs deze straten zijn van hout en zijn in de middeleeuwen gebouwd. Een van de meest opvallende delen van de stad is de Grachtengordel. In de 17e eeuw is een ring van grachten gebouwd voor de prestigieuze huizen en villa's die eigendom waren van rijke kooplieden. Over deze grachten werden ophaalbruggen geplaatst, een van de meest opvallende is de Magere Brug, die meer dan 300 jaar oud is en nog steeds in de oorspronkelijke staat verkeerd.

Jordaan

Als je in Amsterdam bent moet je beslist een bezoekje brengen aan de wijk Jordaan, die je kan vinden langs de grachten. Het gebied, dat gebouwd is in 1650, is een herinnering aan de levenswijze voor de arbeidersklasse destijds. Dit gebied is inmiddels omgebouwd tot een hippe wijk met veel boetiekjes e.d.

Musea

In het historische centrum staan ook talloze musea, pakhuizen en windmolens, die allemaal een bezoekje waard zijn. De dichtbij gelegen windmolens, die buiten de stadsmuren zijn gebouwd, acht in totaal, en de meeste staan in het westen van de stad. Voor musea kan je het Anne Frank Huis, het beroemde Rijksmuseum en het Van Gogh Museum bezoeken.

Maak een uitstap met jouw Budget huurauto

Haal meer uit je reis en spring in je Budget huurauto om de facinerende omgeving van Amsterdam te verkennen. De A10 is de hoofdweg die je kan nemen om in en uit het centrum te gaan. Gebruik de A1 als je naar het oosten gaat richting Duitsland. Via de A12 reis je naar België en via de A4 kom je in Den Haag terecht. Nabijgelegen steden die je gemakkelijk kan bereiken zijn onder andere Brussel, Parijs, Berlijn, Keulen, Frankfurt en Antwerpen.

Steden in Nederland voor een geweldige dagtocht zijn:

 • Rotterdam waar je kan genieten van indrukwekkende moderne architectuur;
 • Hilversum voor een ontspannende fietstocht door de Nederlandse vlaktes;
 • Muiden vanwege het spectaculaire kasteel Muiderslot;
 • Gouda is beroemd om de onweerstaanbare kaas;
 • Haarlem is een uitstekende keuze om iets meer te weten te komen over de geschiedenis;
 • Delft waar je de traditionele blauwe en witte keramische producten kan kopen;
 • Kinderdijk waar je de traditionele windmolens kan bewonderen

Kies een huurauto van Budget voor jouw reis naar Amsterdam. Onze auto's zijn eenvoudig en stressvrij te boeken. Vul het formulier op deze pagina in indien je meer informatie wil over huren of reserveren van een huurauto bij ons.
Je kan de Budget kantoren voor verhuur van een auto vinden via het onderstaande adres.

Budget Autohuur Amsterdam Zuid
Aaron Coplandstraat 6
1082 MG Amsterdam
Telefoon: +31 88 2847 021

Amsterdam Centrum
Nassaukade 380 1
054 AD Amsterdam
Telefoon: +31 88 2847 020