1. Pick up

    United Kingdom

  2. Drop off

  3. Let's go

    • If you are under 30 or over 70, we need your date of birth in order to show you the most appropriate selection of vehicles. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH:

Autoverhuur Willemstad Luchthaven

Indien je de hoofdstad van Curaçao gaat bezoeken en je meer van dit geweldige eiland wilt zien, dan is het aan te raden om gebruik te maken van Budget Autoverhuur. Met een ruim assortiment aan huurauto’s is er bij Budget in Willemstad zeker een passend voertuig voor jou te vinden.

 

Waar kan je ons vinden

Willemstad Luchthaven

Curacao International Airport
Willemstad

Tel: 599-9-8391300

Opening hours

sunday:
07:00 - 23:00 Hrs
monday:
07:00 - 23:00 Hrs
tuesday:
07:00 - 23:00 Hrs
wednesday:
07:00 - 23:00 Hrs
thursday:
07:00 - 23:00 Hrs
friday:
07:00 - 23:00 Hrs
saturday:
07:00 - 23:00 Hrs

Budget Autoverhuur in Willemstad Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Willemstad met Budget

Laat je inspireren door Willemstad

Willemstad is de hoofdstad van het eiland Curaçao. De stad ligt aan de zuidoostkant van het eiland en is gelegen aan een natuurlijke haven.

Het historische centrum van Willemstad is de bekendste bezienswaardigheid van de stad. De kleurrijke gebouwen op de Handelskade staan logischerwijs dan ook op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Het Curaçao Museum is gevestigd in een gebouw dat vroeger als ziekenhuis diende. In het gebouw, uit midden 19e eeuw, kan je diverse schilderijen bewonderen van Curaçaose kunstenaars. In de botanische tuin van het museum vind je daarnaast ook een aantal beelden van vrijheidsstrijders en kunstenaars.

De haven van Willemstad staat via de Sint Annabaai in verbinding met de Caraïbische Zee. Vanuit de haven heb je een geweldig uitzicht over het oude centrum en het Schottegat, de haven van Willemstad.

Aan de monding van de baai vind je ook het grootste fort van het eiland, Fort Amsterdam. Dit gebouw werd in 1635 gebouwd en doet vandaag der dag dienst als zetel van de Curaçaose regering.

Met een huurauto kan je heel eenvoudig meer van het eiland ontdekken. Zo is het pittoreske Sint Willibrordus slechts 25 kilometer verwijderd van Willemstad. In Sint Willebrordus vind je een schitterende oude rooms-katholieke kerk die dateert uit 1888.

Daarnaast vind je in de buurt van Sint Willibrordus ook twee schitterende baaien. De Porto Marie-baai is erg geschikt om te snorkelen en te duiken. Hier zijn ook diverse kunstmatige koraalblokken geplaatst voor de fanatieke duikers.

Een stuk verderop ligt de Daaibooibaai. Deze baai is omgeven door diverse klippen. Daarnaast heb je kans om hier schildpadden tegen te komen die zich in de baai komen nestelen.

Het auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaande adres.

Budget Autoverhuur Hamburg Luchthaven
Curacao International Airport
Willemstad
Telefoon: +599-9-8391300