Autoverhuur Venetië Luchthaven

Boek een huurauto bij Budget om er zeker van te zijn geen van de bezienswaardigheden te hoeven missen in Venetië.

Een huurauto maakt jouw reis zoveel eenvoudiger indien je  de regio wilt verkennen. Voor meer informatie moet je alleen maar te klikken op het formulier aan de linkerkant van deze pagina.

 

Waar kan je ons vinden

Venetië Luchthaven

Multipiano P1 Terzo Piano
Venice
30100

Tel: 00390412619193

Opening hours

sunday:
08:00 - 23:59 Hrs
monday:
08:00 - 23:59 Hrs
tuesday:
08:00 - 23:59 Hrs
wednesday:
08:00 - 23:59 Hrs
thursday:
08:00 - 23:59 Hrs
friday:
08:00 - 23:59 Hrs
saturday:
08:00 - 23:59 Hrs

Budget Autoverhuur in Venetië Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Venetië met Budget

Laat u verleiden door Venetië

Venetië is absoluut een geweldige plaats om te bezoeken. De stad bestaat al meer dan 1500 jaar en is gebouwd op 117 eilanden. De eilanden zijn met elkaar verbonden door een serie van kanalen en bruggen. Het historische centrum van de stad heeft zes wijken en deze wachten erop om door je verkend te worden. Venetië is één van de meest populaire toeristische bestemmingen ter wereld. Het is erg populair voor huwelijksreizen en romantische trips, maar er is ook genoeg te doen voor gezinnen.

Een auto huren is handig voor het bekijken van een aantal delen van de lagune. Maar door de aard van de stad is het vervoer over water de enige manier waarop je het centrum van de stad kan bereiken. Boottochten zijn een fantastische manier om de vele eilandjes, die over de lagune verspreid liggen, te bekijken. Tochten kunnen enkele uren duren en kaartjes kunnen van tevoren aangeschaft worden. Daarnaast zijn ook de wandeltochten populair. Onder begeleiding van een gids kom je alle interessante dingen over de regio te weten die normaliter enkel en alleen bij de inwoners bekend zijn.

De stad is gevuld met historische pleinen en kerken. Een reis naar deze stad zou niet compleet zijn zonder een bezoek aan één of meerdere daarvan. De Basilica di Santa Maria Gloriosa dei Frari is één van de grootste kerken in de stad en stamt uit de 13de eeuw, al werd het huidige gebouw pas gebouwd tijdens de 15de eeuw. De Basilica is een schatkamer met werken van grootmeesters als Bellini, Titian en Donatello.

Budget autoverhuur is te vinden op Marco Polo Airport. Hier kan je na aankomst je gereserveerde huurauto ophalen.

Budget Autoverhuur Venetië Marco Polo Airport
Venetië Marco Polo Airport
Viale Galileo Galilei
30173 Venetië
Telefoon: +39 041 269 8075

Book a car or van

  1. Pick up

    Netherlands

  2. Drop off

  3. Let's go

    • If you are under 30 or over 70, we need your date of birth in order to show you the most appropriate selection of vehicles. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: