Autoverhuur Schiphol Luchthaven

Een auto huren tijdens je verblijf in deze geweldige Nederlandse stad? Weet zeker dat je alles kan zien wat je wil zien tijdens je reis. Bij ons kan je snel en eenvoudig goedkoop een auto huren door gewoon het formulier op deze pagina in te vullen.

 

Waar kan je ons vinden

Schiphol Luchthaven

Amsterdam Schiphol Apt
Schiphol
1118 AX

Tel: +31 88 2847 620

Opening hours

sunday:
06:30 - 23:00 Hrs
monday:
06:30 - 23:00 Hrs
tuesday:
06:30 - 23:00 Hrs
wednesday:
06:30 - 23:00 Hrs
thursday:
06:30 - 23:00 Hrs
friday:
06:30 - 23:00 Hrs
saturday:
06:30 - 23:00 Hrs

Budget Autoverhuur in Schiphol Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Amsterdam met Budget

Ontdek Amsterdam met Budget

Met meer dan een miljoen inwoners en 1.500 bruggen staat de hoofdstad van Nederland bekend als het Venetië van het Noorden. Overal vind je  indrukwekkende architectuur en honderden grachten; dit is een rijke en levendige stad met een geschiedenis die teruggaat tot de 12de eeuw. Het centrum van de stad is een van de grootste historische plekken in Europa met meer dan 7.000 historische gebouwen. Het is dus niet verwonderlijk dat het stadscentrum werd uitgeroepen tot een UNESCO Werelderfgoed. Met een Budget huurauto kan je in alle comfort zo veel mogelijk van de stad ontdekken.

Historische centrum

Het centrum van de stad is bijna zo goed als intact gebleven. Met haar 90 eilanden en 400 bruggen, 14de eeuwse straatjes lijkt de stad wel een filmset. Neem bij het rondlopen eens een kijkje in de Warmoesstraat en de Zeedijk in de buurt Nieuwmarkt. De gebouwen langs deze straten zijn van hout en zijn in de middeleeuwen gebouwd. Een van de meest opvallende delen van de stad is de Grachtengordel. In de 17e eeuw is een ring van grachten gebouwd voor de prestigieuze huizen en villa's die eigendom waren van rijke kooplieden. Over deze grachten werden ophaalbruggen geplaatst, een van de meest opvallende is de Magere Brug, die meer dan 300 jaar oud is en nog steeds in de oorspronkelijke staat verkeerd.

Jordaan

Als je in Amsterdam bent moet je beslist een bezoekje brengen aan de wijk Jordaan, die je kan vinden langs de grachten. Het gebied, dat gebouwd is in 1650, is een herinnering aan de levenswijze voor de arbeidersklasse destijds. Dit gebied is inmiddels omgebouwd tot een hippe wijk met veel boetiekjes e.d.

Musea

In het historische centrum staan ook talloze musea, pakhuizen en windmolens, die allemaal een bezoekje waard zijn. De dichtbij gelegen windmolens, die buiten de stadsmuren zijn gebouwd, acht in totaal, en de meeste staan in het westen van de stad. Voor musea kan je het Anne Frank Huis, het beroemde Rijksmuseum en het Van Gogh Museum bezoeken.

Ga op uitstap met je Budet huurauto

Haal meer uit je reis en spring in je Budget huurauto om de facinerende omgeving van Amsterdam te verkennen. De A10 is de hoofdweg die je kan nemen om in en uit het centrum te gaan. Gebruik de A1 als je naar het oosten reist richting Duitsland. Via de A12 reis je naar België en via de A4 kom je in Den Haag terecht. Nabijgelegen steden die je gemakkelijk kan bereiken zijn onder andere Brussel, Parijs, Berlijn, Keulen, Frankfurt en Antwerpen.

Steden in Nederland voor een geweldige dagtocht zijn:

 • Rotterdam waar je kan genieten van indrukwekkende moderne architectuur;
 • Hilversum voor een ontspannende fietstocht door de Nederlandse vlaktes;
 • Muiden vanwege het spectaculaire kasteel Muiderslot;
 • Gouda is beroemd om de onweerstaanbare kaas;
 • Haarlem is een uitstekende keuze om iets meer te weten te komen over de geschiedenis;
 • Delft waar je de traditionele blauwe en witte keramische producten kan kopen;
 • Kinderdijk waar je de traditionele windmolens kan bewonderen

Door goedkoop een huurauto te reserveren weet je zeker dat er een goede, betrouwbare auto voor je klaar staat bij aankomst op Schiphol Airport. Je kan ons Budget Autoverhuur kantoor op Amsterdam Airport vinden via het onderstaande adres

Budget Autoverhuur Schiphol Luchthaven
Schiphol Airport
1118 AX Amsterdam
Nederland
Telefoon: +31 (0) 88 2847620

Book a car or van

 1. Pick up

  Netherlands

 2. Drop off

 3. Let's go

  • If you are under 30 or over 70, we need your date of birth in order to show you the most appropriate selection of vehicles. ?
  • DRIVER’S DATE OF BIRTH: