Autoverhuur Genéve Luchthaven

Ontdek Genéve met je Budget autoverhuur. Ons kantoor kan je vinden in de luchthaven, waar we naast onze hulpvaardige medewerkers een tal van opties en breede waaier auto's hebben. Spring binnen of reserveer op voorhand, zo weet je zeker dat je auto klaar staat wanneer je toekomt.

 

Waar kan je ons vinden

Genéve Luchthaven

(Côté Français) - France
Aéroport De Genève
01210

Tel: +41 228076230

Opening hours

sunday:
08:00 - 22:00 Hrs
monday:
08:00 - 22:00 Hrs
tuesday:
08:00 - 22:00 Hrs
wednesday:
08:00 - 22:00 Hrs
thursday:
08:00 - 22:00 Hrs
friday:
08:00 - 22:00 Hrs
saturday:
08:00 - 22:00 Hrs

Budget Autoverhuur in Genéve Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Bordeaux met Budget

Ontdek Genéve

Genéve is de op één na grootste stad van Zwitserland, en wordt beschouwd als een van de belangrijkste culturele, politieke en economische steden ter wereld. De stad ligt aan de kust van het prachtige Meer van Genéve. Het omliggende landschap is erg indrukwekkend en interessant. Volgens velen is Genéve één van de meest pittoreske steden in Europa, met een zeer artistieke architectuur en inrichting van het centrum zelf.

De stad bevindt zich in het Franssprekende westen van Zwitserland, met in de buurt enkele opmerkelijke bergketens. Het klimaatverschil tussen de warme zomermaanden en de koude wintermaanden zorgt ervoor dat bezoekers op verschillende tijden in het jaar een geheel andere kant van de regio kunnen ervaren.

Hoewel het enorm interessant en spannend is om het centrum te verkennen, is geen reis naar de regio compleet zonder een uitstapje naar het platteland. Daarom is een auto huren in Genéve zo handig. In de lente en zomer maken veel mensen met hun huurauto een ritje door de glooiende heuvels en pittoreske vlaktes rondom het Meer van Genéve. Dichtbij het centrum kan je genoeg schitterende plaatsen bezoeken en op slechts een half uur rijden van de bruisende stad kunnen bezoekers op het rustige Zwitserse platteland relaxen met zicht op het meer. Op bepaalde locaties rond het meer zijn er watersportactiviteiten en zeilscholen, waar veel mensen op af komen om avonturen op het water te beleven.

In de winter gebruiken veel bezoekers hun goedkoop gehuurde auto van Budget om naar de omliggende skiresorts te rijden en daar aan het begin of einde van hun reis een paar dagen te verblijven. Tot de populairste skiresorts op korte rijafstand behoren Lausanne, Evian, Annecy, Thonon, Yvoire en Chamonix. Er bestaat geen makkelijkere en handigere manier om dit gebied te verkennen dan door het goedkoop huren van een auto.

Het autoverhuur kantoor bevindt zich op het onderstaande adres, zodat je gemakkelijk de auto bij aankomst kan ophalen.

Budget Autoverhuur Geneva Airport
Geneva Cointrin Airport
Genéve
Telefoon: 41 22 929 03 30 1215

Book a car or van

  1. Pick up

    Netherlands

  2. Drop off

  3. Let's go

    • If you are under 30 or over 70, we need your date of birth in order to show you the most appropriate selection of vehicles. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: