Autoverhuur Antalya Luchthaven

Ben je van plan om te genieten van de grootste stad in de Turkse Riviera en wil je gebruik maken van een huurauto? Bij Budget hebben heb je een ruime keuze uit ons assortiment huurauto's om je trip aangenaam te maken.

 

Waar kan je ons vinden

Antalya Luchthaven

Antlya Apt Domestic
Antalya
7030

Tel: 902423303395

Opening hours

sunday:
00:00 - 23:59 Hrs
monday:
00:00 - 23:59 Hrs
tuesday:
00:00 - 23:59 Hrs
wednesday:
00:00 - 23:59 Hrs
thursday:
00:00 - 23:59 Hrs
friday:
00:00 - 23:59 Hrs
saturday:
00:00 - 23:59 Hrs

Budget Autoverhuur in Antalya Airport

Vind hieronder de Budget huurlocatie op de map

Ontdek Antalya met Budget

Ontdek Antalya

Antalya is één van de populairste badplaatsen in het zuidwesten van Turkije. Jaarlijks trekken 30% van alle toeristen in Turkije naar de schitterende stranden van Antalya. De ligging van Antalya aan de Middellandse Zee maakt het een ideale locatie voor zonaanbidders.

Antalya ligt een paar kilometer verwijderd van de kust, maar dit mag geen probleem zijn indien je een huurauto hebt. Antalya ’s gunstige ligging geeft de stad een heerlijk Middellands Zee klimaat. Met meer dan 300 zonnige dagen per jaar, met meer dan 3000 uur aan zonlicht, is de kans groot dat ook je fantastisch weer hebt tijdens jouw verblijf.

De temperatuur in juli kan oplopen tot 45 graden Celsius, terwijl het in de winter vrijwel nooit vriest. Aangezien de stad al in 130 voor Christus ontstaan is kan je veel mooie historische attracties in de stad vinden. Kaleiçi, het oude historische centrum, betekent vrij vertaald ‘binnen het kasteel’. Dit verwijst natuurlijk naar de rijke geschiedenis van de stad. Gelegen aan het Karaalioglu park vind je de Hýdýrlýk toren. Deze 14 meter hoge toren geeft je een mooi uitzicht over de stad. Ook voor de noodzakelijke dosis aan cultuur en historie ben je in Antalya aan het juiste adres. Zo kan je in het Antalya Museum een hoop te weten komen over de historie van Turkije.

Mocht je enigszins bekend zijn met de Turkse keuken, kan je in Antalya zeker je hart ophalen. Geniet van traditionele gerechten als piyaz, domates, tirmis en ºiº köfte. Je zal ook een hoop verschillende soorten vis vinden op de menu’s in Antalya.

Op uitstap met je Budget huurauto

Je kan heel eenvoudig richting steden als Alanya, Kemer, Side en Belek. Alanya, gelegen ten oosten van Antalya, is een andere mooie badplaats wat jaarlijks veel toeristen trekt. Deze stad is voornamelijk bekend door haar zandstranden. Zo vind je in Alanya het bekende Cleopatrastrand, dat haar naam dankt aan farao Cleopatra VII. Daarnaast vind je hier ook de zogenaamde Piratengrot en de Liefdesgrot.

Op slechts een half uur rijden ben je in Belek. Belek staat internationaal bekend om haar vele golfbanen. Zo kan je hier kiezen uit 8 golfbanen. Op een klein stukje rijden van Belek vind je de oude stad Perge, waar je het één na grootste amfitheater ter wereld kan vinden. Deze biedt plaats aan meer dan 15 duizend bezoekers.

De huurauto geeft je de vrijheid om de Turkse Riviera beter te leren kennen. Zo haal je het optimale uit je reis naar deze prachtige regio in Turkije.

Budget Autohuur Antalya Luchthaven
Antalya International Airport
Domestic Arrivals
Antalya
Telefoon: +90 242 330 33 95

Andere huurlocaties

Book a car or van

  1. Pick up

    Netherlands

  2. Drop off

  3. Let's go

    • If you are under 30 or over 70, we need your date of birth in order to show you the most appropriate selection of vehicles. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: