*******************
Dit is een automatisch gegenereerde e-mail, u kunt niet op deze e-mail reageren. Ga naar de website om ons te berieken en klik op Contacteer Ons.
********************

$title $lastName,

Hierbij bevestigen wij dat uw reserveringsnummer $reservationNumber is geannuleerd. De details van deze reservering waren als volgt:

Huur van: $dateOfRental
Huur tot: $dateOfReturn

Ophaallocatie: $rentalLocation
#if($StringUtils.isNotBlank($legalEntityName)) Budget biedt op deze locatie zijn verhuurdiensten aan via $legalEntityText; uw huurovereenkomst wordt met deze plaatselijke aanbieder gesloten. #end
Inleverlocatie: $returnLocation

Autogroep: Group $carGroupCode ($carGroupMakeModel or similar)

BETAAL-LATER RESERVERINGEN
Er zijn geen kosten voor het annuleren van een Pay-on Arrival reservering. Door het op voorhand annuleren van uw reservering bent u zeker dat er geen No-Show fee zal aangerekend worden.

BETAAL-NU RESERVERINGEN
Uw terugbetaling (met aftrek van administratiekosten) wordt gedaan naar de betaalkaart waarmee de reservering is geboekt.


Hartelijk dank voor uw online reservatie bij Budget. We kijken al uit naar uw volgende reservering.

Budget Rent a Car
Betaal-nu' reserveringen

Algemene voorwaarden van de reservering
Bekijk de Reserveringsvoorwaarden voor meer informatie over het annuleren van uw reservering, de betreffende kosten en hoe u een terugbetaling kunt aanvragen indien u daar recht op heeft.

Belangrijke informatie van de verhuurlocatie
We adviseren u de Locatiespecifieke Voorwaarden te lezen. Deze bieden u belangrijke informatie omtrent uw huur.

Uw terugbetaling (met aftrek van annulerings-/administratiekosten) wordt gedaan naar de betaalkaart waarmee de reservering is geboekt.