Ophaallocatie
Retourlocatie

Autoverhuur Vlissingen


Bent u op zoek naar goedkope autohuur in Zeeland? En wenst u uw huurauto op te halen en terug te brengen in Vlissingen? Dan bent u bij Budget aan het juiste adres. Budget heeft een ruim assortiment aan huurauto’s waardoor er altijd een geschikt voertuig voor u te vinden is.

Een auto huren voor al uw reiswensen in Vlissingen


Vlissingen is schitterende oude stad. Zo is het onderdeel geweest van vier verschillende landen in de laatste 500 jaar. Zo was de stad, voornamelijk door haar gunstige ligging, deel van Spanje tijdens de Tachtigjarige Oorlog. Ook is het onderdeel geweest van Frankrijk aan het begin van de 19e eeuw gedurende 8 jaar.

De stad bezit al sinds 1315 stadsrechten. Daarnaast is Vlissingen ook de geboorteplaats van Michiel Adriaenszoon de Ruyter, van wie u in Vlissingen een schitterend standbeeld kunt vinden. Vlissingen is dus duidelijk een stad met een rijke historie. Zo heeft de stad een beschermd stadsgezicht. Dit houdt in dat de gebouwen een cultureel historische en stedenbouwkundige waarde hebben voor de stad.

Jaarlijks trekt Vlissingen ruim 300 duizend toeristen en bezoekers. Deze bezoekers bezoeken voornamelijk een selectie van de 300 monumenten die de stad te bieden heeft. Daarnaast kunt u ook in Vlissingen heerlijk winkelen. Zo vindt u winkelgebieden in het centrum van Oost-Souberg en natuurlijk in het centrum van Vlissingen zelf. Daarnaast kunt u ook in de wijken Spaanse Kwartier en Paauwenburg kleine winkelcentra vinden.
Vlissingen staat vol met bijzondere bouwwerken. Zo vindt u bijvoorbeeld het Beursgebouw aan het Beursplein. Dit gebouw is in typische Hollandse renaissancestijl gebouwd en stamt uit 1635. Niet ver hiervandaan vindt u de Belgische Loodshuizen, uit 1910.

Bezoek ook zeker de Gevangenentoren aan de Boulevard de Ruyter. Deze oude gevangenis doet nu dienst als café-restaurant en werd al in 1491 gebouwd. Wilt u een dagje uit met het hele gezin, dan kunt u een bezoekje brengen aan het Arsenaal. Dit museum, en tevens maritieme attractie, richt zich voornamelijk op het thema ‘piraten’. Ook is hier een zeeaquarium met roggen en haaien te vinden. Daarnaast heeft u vanuit de 65 meter hoge uitkijktoren een schitterend uitzicht over Vlissingen en de Westerschelde. Of bezoek het Zeeuws Maritiem MuZEEum, gelegen aan de Nieuwendijk. Hier kunt u meer te weten komen over Zeelands’ rijke maritieme historie. Daarnaast kunt u ook naar reptielen zoo Iguana. Hier vindt u een grote selectie aan reptielen en amfibieën.

Autoverhuur Vlissingen


Vlissingen is een stad die erg afhankelijk is van het water. Zo vindt u niet ver van Vlissingen de Maeslantkering. Hier rijdt u in korte tijd naar toe. Deze stormvloedkering is wellicht de meest bekende van het land en maakt deel uit van de Deltawerken. U heeft aan beide kanten van de kering een geweldig uitzicht over het kolossale bouwwerk.

In Vlissingen kunt u ook heerlijk genieten van de frisse wind en het geweldige uitzicht over de zee vanaf diverse kades. Of breng een bezoekje aan de oude haven, waar u nog steeds de hard werkende vissersmannen zult tegenkomen. Vlissingen is ook ideaal gelegen om een bezoekje te brengen aan de grote steden in de buurt. Zo bent u in nog geen half uur rijden over de grens in België. Antwerpen ligt op nog geen drie kwartier verwijderd van Vlissingen. Hier kunt u genieten van schitterende winkels aan de Meir. Daarnaast kunt u natuurlijk ook een bezoekje brengen aan de Stadsschouwburg en de Antwerp Zoo.

Of rijdt in noordelijke richting naar Rotterdam en Dordrecht. Ook deze steden liggen niet meer dan drie kwartier rijden van Vlissingen verwijderd.
In oostelijke richting rijdt u in korte tijd naar de Brabantse gezelligheid in Tilburg, Breda en Roosendaal.

Budget Autoverhuur Vlissingen
Met een huurauto van Budget bezoekt u eenvoudig een selectie van de ruim 300 monumenten die Vlissingen rijk is.

 • U kunt met uw huurauto ook meer van Zeeland te weten komen. Zo kunt u bijvoorbeeld de imposante Westerschelde bezoeken.

 • Het boeken van een huurauto gaat heel simpel. U dient hiervoor het formulier aan de linkerkant van deze pagina in te vullen om uw huurauto te reserveren.

  Budget Autoverhuur vindt u op onderstaand adres.
  Budget Autoverhuur Vlissingen
  Marie Curieweg 1-5
  4389 WB Vlissingen Ritthem
  Telefoon: +31 88 2847 011

  Andere populaire bestemmingen:

  Groningen
  Rotterdam
  Utrecht
  Breda
  Amsterdam Schiphol

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl