Ophaallocatie
Retourlocatie

Autohuur Venetië Luchthaven


Boek goedkopeautohuur bij Budget om er zeker van te zijn geen van de bezienswaardigheden te hoeven missen in Venetië.
Een huurauto maakt uw reis zoveel eenvoudiger indien u de regio wilt verkennen. Voor meer informatie hoeft u alleen maar te klikken op het formulier aan de linkerzijde van deze pagina. Ontdek de voordelen van een huurauto.

Een auto huren voor al uw reiswensen in Venetië


Venetië is absoluut een geweldige plaats om te bezoeken. De stad bestaat al meer dan 1500 jaar en is gebouwd op 117 eilanden. De eilanden zijn met elkaar verbonden door een serie van kanalen en bruggen. Het historische centrum van de stad heeft zes wijken en deze wachten erop om door u verkend te worden. Venetië is één van de meest populaire toeristische bestemmingen ter wereld. Het is erg populair voor huwelijksreizen en romantische trips, maar er is ook genoeg te doen voor gezinnen.

Een auto huren is handig voor het bekijken van een aantal delen van de lagune. Maar door de aard van de stad is het vervoer over water de enige manier waarop u het centrum van de stad kunt bereiken. Boottochten zijn een fantastische manier om de vele eilandjes, die over de lagune verspreid liggen, te bekijken. Tochten kunnen enkele uren duren en kaartjes kunnen van tevoren aangeschaft worden. Daarnaast zijn ook de wandeltochten populair. Onder begeleiding van een gids komt u alle interessante dingen over de regio te weten die normaliter enkel en alleen bij de inwoners bekend zijn.

De stad is gevuld met historische pleinen en kerken. Een reis naar deze stad zou niet compleet zijn zonder een bezoek aan één of meerdere daarvan. De Basilica di Santa Maria Gloriosa dei Frari is één van de grootste kerken in de stad en stamt uit de 13de eeuw, al werd het huidige gebouw pas gebouwd tijdens de 15de eeuw. De Basilica is een schatkamer met werken van grootmeesters als Bellini, Titian en Donatello.

Goedkope autohuur op Venetië Luchthaven


De Scuola Grade di San Rocco is ook een schitterend gebouw om te bezichtigen. Het kostte Tintoretto 23 jaar om de kunstwerken in het interieur te voltooien. Bezoekers kunnen handspiegels gebruiken om de schilderijen, die het plafond sieren, in een beter perspectief te kunnen bekijken. Dit is een mooie plek om naartoe te rijden met uw huurauto om meer te weten te komen over het gebouw en haar geschiedenis.

De Campo dei Santi Giovanni e Paolo is een mooie plaats voor bezoekers die enkele van de belangrijke attracties van de stad willen bekijken. Op het plein staan beeldhouwwerken die door beroemde kunstenaars zijn gemaakt. Veel gebouwen aan dit plein dateren uit de 13de eeuw. Een ander mooi gebouw is de Basilica di Santa Maria della Salute, die u één van de beste en mooiste uitzichten over de Grand Canal bieden zal. De kerk zelf heeft een achthoekige vorm en stamt uit de 17de eeuw.

U kunt ook gebruik maken van Budget autoverhuur om naar de Chiesa di San Sebastiano gaan. Dit gebouw uit de 16e eeuw herbergt veel kunstwerken en allerlei soorten fresco's. Het ontwerp van de kerk is uniek. De kerk is tevens de laatste rustplaats van de kunstenaar Veronese, die verantwoordelijk was voor het interieurontwerp en de kunst in de kerk.

Autoverhuur op Venetië Luchthaven
Budget autoverhuur kan eenvoudig worden geregeld door het formulier aan de linkerzijde van deze pagina in te vullen.

 • Door gebruik te maken van een huurauto van Budget kunt u eenvoudig de verschillende stranden bezoeken. Daarnaast kunt u ook naar belangrijke toeristische bestemmingen als Pisa gaan.

 • Budget autoverhuur is te vinden op Marco Polo Airport. Hier kunt u na aankomst uw gereserveerde huurauto ophalen.

  Budget Autoverhuur Venetië Marco Polo Airport
  Venetië Marco Polo Airport
  Viale Galileo Galilei
  30173 Venetië
  Telefoon: +39 041 269 8075

  Andere populaire bestemmingen:

  Milaan Linate Luchthaven
  Napels Luchthaven
  Rome Luchthaven
  Florence Luchthaven
  Pisa Luchthaven

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl