Ophaallocatie
Retourlocatie

Autoverhuur Utrecht


Ontdek de centraal gelegenle Nederlandse stad Utrecht per huurauto. Budget Autoverhuur heeft een scala aan huurauto's beschikbaar die uw bezoek onvergetelijk zal maken


Goedkope autoverhuur van Budget maakt reizen eenvoudiger. Haal de kaarten tevoorschijn en begin met het plannen van enkele geweldige trips. Een auto van Budget Autoverhuur kan eenvoudig worden gereserveerd door te klikken op het formulier aan de linkerzijde, of ga door met lezen om te ontdekken wat deze Hollandse stad zo uniek maakt. Wij zijn uw one-stop-shop voor betaalbare, betrouwbare en goedkope huurauto's.

Utrecht is een oude stad met een jonge bevolking van studenten. Het grote aantal jonge inwoners maakt dat de stad een levendige plek is met goed amusement, nachtleven, redelijk geprijsde restaurants en een relaxte houding. Met zijn vele grachten, pleinen en hofjes, heeft de stad een unieke Nederlandse sfeer dat deze stad een perfecte bestemming maakt voor een korte trip. Met een goedkope auto kunt u in de stad rondrijden en ook de regio er omheen ontdekken.

Met een bevolking van meer dan 300.000, is de stad de op drie na grootste stad in Nederland, met een geschiedenis die terug gaat terug tot 47 n.Chr. Bewijs van de stadsgeschiedenis is overal te vinden in zijn indrukwekkende architectuur, waarvan de 13de eeuwse Domkerk met zijn 112 meter hoge toren het meest opvalt. Als u het uithoudingsvermogen en de vastberadenheid heeft kunt u de toren beklimmen en genieten van adembenemende uitzichten. Op heldere dagen kunt u de steden Amsterdam en Rotterdam zien.

Liefhebbers van gebouwontwerpen zullen meer moderne voorbeelden van architectuur in de stad waarderen, zoals het prachtige Art Deco postkantoor en het Rietveld Shroeder huis, gebouwd in de stijl van de kunstbeweging De Stijl.
Er zijn heel wat musea voor een kleine stad. Met een verscheidenheid aan onderwerpen en disciplines, kunnen bezoekers een keuze maken tussen het Dick Bruna Museum, het Spoorwegmuseum, Speelklokmuseum (muziekinstrumenten en klokken), Museum Catherijneconvent (christendom) en Centraal Museum van Utrecht (schilderijen, kunst en design).

De gelegenheden om te winkelen zijn divers en interessant. Het geeft misschien de smaken van het studentenbevolking weer, want er zijn meerdere boek- en muziekwinkels die een gevarieerd aanbod hebben. Een groot overdekt winkelcentrum, Hoog Catherijne, ligt naast het centraal spoorwegstation en biedt de gebruikelijke winkels. Als u de kleur en informaliteit van een markt leuk vindt, ga dan naar het Vredenburgplein op woensdagen en in de weekends. Op zaterdagen is er een bloemenmarkt aan de Oudegracht en een stoffenmarkt in de Breedstraat. Voor leuke interieurwinkels, delicatessen en boetiekjes, loopt u een minuut of tien buiten het centrum naar de Nachtegaalstraat.

Autoverhuur Utrecht


Het hebben van een huurauto opent het gebied voor u. U komt eenvoudig op het Nederlandse autowegennet en er is een goede wegverbinding met Amsterdam, de Nederlandse hoofdstad, die slechts 40km verwijderd is en gemakkelijk te doen voor een dagtrip.
Als u in de regio wilt blijven, zullen natuurliefhebbers genieten van een uitje naar het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, waar looppaden en bossen in overvloed zijn. Het is gemakkelijk bereikbaar. Ga gewoon met uw gehuurde auto naar het oosten over de weg tussen Driebergen en Rhenen, ten zuiden van de A12 snelweg.

Niet ver buiten de stad, naar het noorden op de E35, ziet u het betoverende Kasteel de Haar. Dit is een sprookjesachtig kasteel met torentjes, ophaalbruggen, torens en alle dingen die bij een traditioneel kasteel horen. Met de auto is het bereiken van dit Nederlandse juweel eenvoudig.
Kinderen en ook volwassenen zullen genieten van een dagje uit naar de Efteling, het grootste amusementspark in zijn soort in Nederland en een van de oudste ter wereld. De Efteling heeft een aanbod van verschillende achtbanen en attracties, bevindt zich in Kaatsheuvel en is voor een familiegroep eenvoudig en goedkoop bereikbaar met een huurauto.

Volg vanaf Utrecht de A2 richting Gorinchem-Breda (A27) en neem de afslag Waalwijk A59). Volg de borden naar de Efteling via de N261.
Tenslotte is een dagtrip naar de kust een must. Beklim hoge duinen en wandel langs eindeloze zandstranden, of u kunt echt dapper zijn en gaan zwemmen!

Budget Autoverhuur
Goedkoop een auto huren met Budget Autoverhuur kan eenvoudig voor uw bezoek worden geregeld. Klik aan de linkerzijde voor meer informatie over gemakkelijke huurauto deals.

 • Een gehuurde auto bij ons zal er voor zorgen dat u volop profiteert van uw bezoek.

 • U kunt ons vinden op onderstaand adres, waar u uw auto af kunt halen.

  Budget Autoverhuur Utrecht
  Croeselaan 122
  3251 CE Utrecht
  Telefoon: +31 88 2847 030

  Andere populaire bestemmingen:

  Eindhoven Luchthaven
  Amsterdam
  Breda
  Rotterdam Luchthaven
  Arnhem

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl