Ophaallocatie
Retourlocatie

Autohuur Toronto Ontario Luchthaven


Zorg ervoor dat u alles van de geweldige stad Toronto kunt zien door een goedkope auto te huren bij Budget autoverhuur. Een bij Budget gehuurde auto kunt u eenvoudig afhalen op het Toronto Ontario vliegveld.

Een auto huren voor al uw reiswensen in Toronto


Vanaf Toronto Pearson International Airport is het een klein uur rijden naar het centrum van de stad. Met uw huurauto hoeft u op het vliegveld niet te wachten op de bus die tussen de luchthaven en de stad rijdt. Toronto is een levendige en de meest dichtbevolkte stad van Canada. Het staat bekend om zijn gevarieerde allochtone bevolking, en heeft de reputatie van tolerantie en vrij denken.

U kunt veel bezienswaardigheden in Toronto bekijken en er zijn veel activiteiten om te doen. Voor cultuurliefhebbers heeft de stad een groot scala aan musea en kunstgalerijen. Mis de nieuw ontworpen Frank Gehry Art Gallery of Ontario, het Royal Ontario Museum en het fascinerende Ontario Science Centre dan ook zeker niet.

Een huurauto van Budget maakt uw bezoek eenvoudiger. Zo hoeft u niet te wachten op anderen en bent niet overgeleverd aan het openbaar vervoer. Goedkope autoverhuurpakketten besparen u niet alleen geld, maar ook een hoop tijd. Een andere locatie om te bekijken is de beroemde CN Tower. Neem de lift naar de top voor een geweldig uitzicht over Lake Ontario. Met zijn 553 meter hoogte is deze het op één na hoogste vrijstaande toren ter wereld, waar de inwoners van Toronto met recht erg trots op zijn.

Voor een dagje uit met de familie is een bezoek aan Toronto Zoo aan te raden. Aangezien de dierentuin ten oosten van de stad ligt, is het verstandig om hier heen te rijden met uw huurauto. Hier vindt u een wereldklasse dierentuin met Afrikaanse, Zuid-Amerikaanse en Noord-Amerikaanse zones. De Zoo is het gehele jaar geopend. Yonge Street is een lange gezellige straat die dwars door de stad loopt. Er zijn theaters, winkels, nachtleven, koffiecultuur, restaurants en boekwinkels aan deze straat te vinden. Op 30 Yonge Street kunnen ijshockeyfans opgaan in hun liefde voor deze populaire Canadese sport in de Hockey Hall of Fame. Displays en interactieve tentoonstellingen houden de hockeyliefhebbers vast urenlang zoet.

De multiculturele bevolking zorgt ervoor dat de keuken in Toronto erg internationaal is. Mensen die zelf koken kunnen hun hart ophalen door één van de vele markten te bezoeken en daar verse ingrediënten aan te schaffen. De markten staan vol met heerlijke verse producten, allemaal lokaal verbouwd op het vruchtbare platteland van Ontario. Haal het beste uit uw autohuur en bezoek ze allemaal. U kunt bijvoorbeeld naar de St Lawrence Market, Riverdale Farm en Dufferin Grove Farmers’ Market.

Autoverhuur Toronto Ontario Luchthaven


Vanaf uw bestemming zijn de beroemde Niagara watervallen eenvoudig met de auto te bereiken. Rij hiervoor 90 minuten richting het zuiden over de Queen Elizabeth Way (QEW). Naast de majestueuze watervallen huisvest de regio Niagara veel wijngaarden, waarvan velen graag bezoekers verwelkomen.

Fans van moderne architectuur zullen de zuidelijk gelegen stad Buffalo waarschijnlijk geweldig vinden. Daarnaast biedt deze aantrekkelijke stad ook enkele schitterende grote musea. Shoppers kunnen hier heerlijk hun gang gaan in diverse outlet malls, die allemaal op slechts 90 minuten rijden van Toronto liggen.

Om een indruk te krijgen van de echte binnenlanden van Canada kunt u in twee uur naar Muskoka en The Kawarthas rijden. Hier vindt u een rotsachtig, heuvelachtig terrein doorweven met waterwegen, kanalen en meren. Daarnaast vindt u hier tal van charmante bed and breakfasts en hotels. Deze bieden de beste Canadese gastvrijheid in de stijl van het platteland aan.

Budget Autoverhuur Toronto Ontario Luchthaven
Het boeken van een huurauto is heel eenvoudig. U hoeft hiervoor slechts het formulier aan de linkerkant van de pagina in te vullen.

 • Met van tevoren geregelde goedkope autoverhuur van Budget kunt u alle fantastische attracties en bezienswaardigheden in Toronto bezoeken.

 • U vindt Budget Autoverhuur op Toronto Ontario Airport, waar u uw gereserveerde huurauto af kunt halen.

  Budget Autoverhuur Toronto Ontario Luchthaven
  Toronto Lester B Pearson
  International Airport 5980
  Airport Road
  L4V 1P9 Toronto
  Telefoon: + 1 905-676-1500

  Andere populaire bestemmingen:

  Chicago Luchthaven
  Willemstad Luchthaven
  Oranjestad Luchthaven
  Boston Luchthaven
  Manhattan

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl