Ophaallocatie
Retourlocatie

Autoverhuur Tel Aviv


Zorg voor een huurauto voor uw bezoek aan Tel Aviv en doorkruis op uw gemak de stad en de gebieden daarbuiten


Goedkope autoverhuur van Budget maakt het leven eenvoudiger. Wij hebben een vestiging met huurauto's midden in het Centrum.

Gemakkelijk te bereiken voor het afhalen van een comfortabele en betrouwbare huurauto voor gebruik tijdens uw verblijf. Autoverhuur kan eenvoudig worden gereserveerd door te klikken op het formulier aan de linkerzijde. Of ga door met lezen wat deze stad zo'n spannende bestemming maakt. Het maakt niet uit wat uw wensen zijn, wij hebben de juiste huurauto voor u.

Een bruisende levendige stad die vaak wordt aangeduid als antwoord van Israël op New York, is na Jeruzalem de op een na grootste stad van Israël, en ligt aan de Middellandse Zee, tussen Jeruzalem in het noorden en Haifa in het zuiden. Israël heeft een modern autowegennet en Tel Aviv is een belangrijk knooppunt. Bestuurders die er voor het eerst zijn zal het opvallen dat de bewegwijzering duidelijk is en verschijnt in Engels, Hebreeuws en Arabisch.

Liefhebbers van geschiedenis zullen genieten van het feit dat dit een oude stad is die zich door de eeuwen heen geleidelijk heeft ontwikkeld. De oudste delen bevinden zich in het zuiden, waar de oude havenstad Jaffa is ontstaan​. Hoewel grotendeels opgeslokt door de stad zelf, is charmante oude stad een bezoek waard vanwege zijn oude gebouwen, cafés en markten. De vlooienmarkt in het oude Jaffa is een aanbeveling waard; de beste tijd om deze te bezoeken is een late vrijdagmorgen.

Dit is een plaats van cultuur, waar veel op het gebied van kunst, geschiedenis, dans, theater en architectuur te vinden is. Het is een langgerekte plaats die zich over meer dan 25km uitstrekt en er zijn veel attracties te vinden in het noorden en het zuiden. Bij het bezoeken van bezienswaardigheden moet dit in het achterhoofd worden gehouden en het kan eenvoudiger worden gedaan als er een huurauto beschikbaar is.
Bezoekers moeten beslist het Eretz Israel Museum, het Museum van de Jewish Diaspora en de Joshua tuinen binnen gaan wanneer zij in het noorden van het stad zijn.

In het zuiden is een bezoek aan het aantrekkelijke Neve Tzedek district met zijn leuke restaurants en kunstgallerieën absoluut de moeite waard. Het Suzanna Dellal Centre bevindt zich in de buurt, en als u geluk heeft kunt u misschien een kaartje bemachtigen voor een van de dansuitvoeringen die daar plaats vinden.

Het centrum herbergt zijn grootste kunstmuseum, Tel Aviv Museum of Art, met een fantastisch uitkijkpunt genaamd Azriely Lookout (200m hoog in de lucht). Er is ook het Dizengoff Centre om heerlijk te winkelen en Rothschild Boulevard en Bialik Square voor stijlvolle originele Bauhaus architectuur.

Na al deze activiteiten is even ontspannen op het strand welkom en er zijn tal van mogelijkheden. Met een goedkope huurauto tot uw beschikking kunt u de stranden proberen totdat u dat ene perfecte plekje heeft gevonden. In het noorden kunt u met uw voeten in het water op de Tel Baruch en Hatzok stranden. Meer naar het zuiden zijn Hilton Beach en Old Sheraton Beach en dan nog de meest populaire stranden van Gordon en Frishman.

Autoverhuur Tel Aviv
Na een paar dagen ondergedompeld te zijn geweest in de stad die nooit stil staat en zijn omgeving, zou het kunnen dat u weer naar wat rust verlangt. Onze goedkope autoverhuur pakketten betekenen dat het geen probleem is om naar andere plaatsen van uw keuze te gaan.

Als u nog zin heeft in een bezoek aan andere belangrijke plaatsen, waarom dan niet naar Jeruzalem? Het is gemakkelijk te bereiken met uw huurauto. Alles wat u hoeft te doen is met uw auto koers naar het noordwesten zetten langs Freeway 1 en ongeveer 60km rijden.
Blijf om naar de Dode Zee te gaan na Jeruzalem in noordelijke richting rijden. Kalya Beach is de dichtstbijzijnde plek om te zwemmen. Wanneer u deze trip doet, moet u even de tijd nemen om te stoppen bij het mooie Ein Gedi natuurreservaat.

Budget Autoverhuur Tel Aviv
Goedkope huurvoertuigen van Budget kunnen worden afgehaald van een centraal gelegen locatie in het centrum. Meer informatie over autoverhuur vind u door aan de linkerzijde zijde van de bladzijde te klikken.

 • Zorg dat u niet aan één plek vast zit, laat Budget autoverhuur helpen alles te ontdekken.

 • Ons kantoor bevindt zich op het onderstaand adres.

  Budget Autoverhuur Tel Aviv
  Hayarkon Street 99
  Dan Tlv Hotel (Ground Floor)
  Tel Aviv
  Telefoon: 972 3 9350012

  Andere populaire bestemmingen:

  Larnaca Luchthaven
  Antalya Luchthaven
  Izmir Luchthaven
  Dubai Luchthaven

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl