Ophaallocatie
Retourlocatie

Autoverhuur Stockholm Luchthaven


Huur een auto wanneer u Stockholm bezoekt om alles uit uw reis naar deze spannende Zweedse stad te halen


Eenvoudig en probleemloos een huurauto boeken bij Budget. Goedkope autoverhuur kan eenvoudig worden geregeld; alles wat u hoeft te doen is op het formulier aan de linkerzijde van deze pagina te klikken en dit in te vullen. Voor snelle en gemakkelijke autoverhuur, boekt u bij ons.

Stockholm International Airport ligt in het Sigtuna district van Zweden, ongeveer 37 kilometer in noordelijke richting van de stad. Het huren van een auto biedt een gemakkelijke en betrouwbare manier om naar het centrum te komen. De stad is de hoofdstad van Zweden en is een enorm moderne stad, ondanks dat het een lange geschiedenis heeft. De oude stad is bewaard gebleven en er zijn veel bezienswaardigheden en attracties samen met tal van plaatsen om te bezoeken.

Over de stad verspreid zijn er vele bezienswaardigheden. Door een goedkope huurauto te boeken heeft u de middelen om rond te reizen in het gebied en zoveel als u kunt te bekijken tijdens uw verblijf. Als gevolg van de omvangrijke geschiedenis zijn er veel musea en historische bezienswaardigheden, zoals het Gustavsberg Porselein Museum, het Museum of National Antiques en een groot aantal monumenten zoals de Engelbrekskyrkan kerk uit het begin van de 20ste eeuw en de gemeentelijke openbare bibliotheek.

Andere attracties die het bezoeken waard zijn, zijn de Fjäril och Fagelshuset, een vogel- en vlinderhuis, of het Aquaria Vattenmuseum, wat zowel een aquarium als een watermuseum is. Over de hele stad zijn er een aantal tuinen en parken waar u de dag door kunt brengen, kunt ontspannen en genieten van de uitzichten. Veel tuinen en parken, van Humlegardens Parklek tot Kungsträdgardens, hebben meerdere evenementen in de verschillende seizoenen.

Huur een auto in Stockholm


De stad is een bekend centrum met vele golfbanen, waar spelers een ronde of twee kunnen genieten en met uw auto kunt u er een aantal bezoeken tijdens uw verblijf. Naast de wintersportactiviteiten, zoals skiën en schaatsen, zijn er nog andere sporten gedurende het jaar. Zo kunt u fietsen, kajakken en vissen. Als u liever een wedstrijd of sportevenement bezoekt dan is er genoeg om uit te kiezen terwijl u in de stad verblijft, zoals voetbal en ijshockey. Er is altijd wel een wedstrijd waar u naar toe kunt gaan.

Gedurende het hele jaar kan er wat lichte regen worden verwacht, vergezeld van milde zomers en koude winters. Autohuur is aan te raden om u ervan te verzekeren dat u ongeacht de weersomstandigheden comfortabel kunt reizen.

Goedkope autoverhuur Stockholm
De stad achterlatend zijn er mooie plaatsen om naar toe te rijden voor een dagje uit, waarvan vele niet ver weg zijn en grote historische waarde hebben. Een voorbeeld daarvan is Birka, dat wordt beschouwd als de oudste nederzetting, gedateerd 760 n.Chr., waar u over enkele fantastische archeologische vindplaatsen rond kunt lopen. In het noordwesten ligt Sigtuna, dat een adellijke geschiedenis heeft die terug gaat tot 980 n.Chr. en het oudste stadje in Zweden is.

Wanneer u 35 kilometer naar het noordoosten rijdt komt u bij Vaxholm, dat over een aantal attracties beschikt, zoals het National Museum of Coastal Defence en het Vaxholm Kastell. Voor een langere reis kunt u naar het aan de oevers van een meer gelegen dorp Mariefred gaan, waar u een aantal grote monumenten, zoals Gripsholm Castle, kunt zien. Goedkope autohuur biedt u de beste manier om het omliggende gebied te ontdekken en uw verblijf nog onvergetelijker te maken.

Budget autoverhuur Stockholm
Het regelen van een huurauto via Budget is de beste manier om alles wat het gebied te bieden heeft te bekijken. Ontdek meer over onze verhuurservice door op het formulier aan de linkerzijde van deze pagina te klikken.

 • Door het formulier aan de linkerzijde van deze pagina in te vullen kunt u uw ideale huurauto reserveren. Met een auto tot uw beschikking, worden al die prachtige bezienswaardigheden eenvoudig bereikbaar; openbaar vervoer is niet meer nodig voor u.

 • Ons auto verhuurkantoor bevindt zich op het onderstaand adres, wat een gemakkelijke locatie is om uw huurauto af te halen.

  Budget autoverhuur Stockholm Luchthaven
  Stockholm Arlanda Airport Hyrbilscenter
  190 46 Stockholm
  Telefoon: +46 10 494 84 00

  Andere populaire bestemmingen:

  Keflavik Luchthaven
  Kopenhagen Luchthaven
  Billund Luchthaven
  Helsinki Luchthaven
  Bergen Luchthaven

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl