Ophaallocatie
Retourlocatie

Autoverhuur Stansted Airport


Zorg voor een stressvrije reis in Londen door een huurauto te boeken bij Budget Autoverhuur. Door op het formulier aan de linkerkant van deze pagina te klikken kunt u heel eenvoudig, snel en goedkoop een auto huren in Londen. Hierdoor kunt u meer ontdekken van Londen en haar omgeving.

Auto huren voor al uw reiswensen in Londen


Stansted International Airport bevindt zich op ongeveer 60 kilometer ten noorden van Londen, net buiten Bishop's Stortford.
Door gebruik te maken van autoverhuur van Budget kunt u eenvoudig van, door en naar Londen reizen. Londen is een bijzonder populaire toeristische bestemming met een enorm aanbod aan attracties plus eindeloze bezienswaardigheden om te bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan de beroemde Tower of Londen, de Tower Bridge en de Millennium Wheel. In Londen is er voor iedere bezoeker wel iets te beleven.

Autoverhuur Stansted


Als hoofdstad is Londen natuurlijk een stad vol cultuur en geschiedenis. Er zijn veel gebieden en plaatsen die verschillende attracties en monumenten herbergen. Neem bijvoorbeeld St Paul's Cathedral, de Houses of Parliament en, vanzelfsprekend, Buckingham Palace in het centrum van de stad. Aangezien de stad erg groot is, is het huren van een auto een eenvoudige optie om snel en gemakkelijk naar verschillende stadsdelen te reizen. Zodoende bent u niet afhankelijk van het ingewikkelde openbaar vervoer stelsel in de stad. Kunst speelt een grote rol in de aantrekkingskracht van de stad. Zo zijn er veel bekende galerieën in het gebied, zoals het Tate Modern en de National Portrait Gallery. Of het Natural History Museum, met haar opmerkelijke collectie van verschillende historische natuurstukken als insecten, spinnen en dinosauriërs. En het Imperial War Museum, waar u veel tentoonstellingen over de oorlogen kunt vinden. Dit zijn slechts enkele voorbeelden die ervoor zorgen dat er voor iedere bezoeker wel wat te beleven is in Londen.

Er is ook een groot aantal bloeiende parken en tuinen in en rond de stad te vinden indien u een paar dagen wilt ontspannen. Het bekende Regent's Park en trendy Hampstead Heath zijn twee prima opties om tot rust te komen. De meeste parken hebben vele hectares gecultiveerde gebieden waar u de dag kunt doorbrengen.
Londen staat ook bekend om het feit dat er talloze voetbalclubs in het gebied gehuisvest zijn. Queens Park Rangers, Tottenham Hotspur, Arsenal, West Ham, Fulham en Chelsea komen allemaal op uit op het hoogste niveau in Engeland. Daarnaast zijn ze allemaal gehuisvest in Londen.

Misschien net zo bekend in de sportwereld is het Wembley stadion. Het in 2006 heropende sporticoon bevindt zich in het noordwesten van de stad.
Net als in de andere stadions in Londen is ook hier een schitterende uitgebreide rondleiding mogelijk.
Andere sporten als cricket, tennis en rugby zijn natuurlijk ook het bezoeken meer dan waard. Ook zijn er veel golfbanen in en rond het gebied. Velen daarvan hebben een drive range voor het geval u alleen even een paar ballen af wilt slaan.

Budget Rent A Car Stansted Airport


Ondanks het scala aan activiteiten en bezienswaardigheden in de stad zijn er ook een groot aantal andere plaatsen die niet te ver uit de buurt van Londen liggen voor een mooi dagje uit. Denk bijvoorbeeld aan Stonehenge wat ten westen van Londen bij het stadje Amesbury ligt. Op slechts 135 kilometer is het de reis absoluut waard. Maak de reis comfortabel door te kiezen voor een huurauto van Budget.

Een andere mooie plaats voor een dagje uit zijn de Royal Botanical Gardens. Hier is meer 300 hectare land met veel verschillende plantensoorten te zien die u normaliter niet in een tuin zou tegenkomen. Voor een leuke dag uit met het hele gezin kunt u anders ook naar Legoland, gelegen ten westen van de stad. Goedkoop autoverhuur maakt het ook mogelijk om naar plaatsen als Chessington World of Adventure of het beroemde Koninklijke verblijf in Windsor Castle te gaan.

Budget Autoverhuur Stansted
Met een huurauto heeft u de vrijheid om Londen en haar omgeving beter te leren kennen.

 • Door het formulier aan de linkerzijde van deze pagina in te vullen kunt u een van onze comfortabele en betrouwbare huurauto's reserveren. Met een van onze huurauto's tot uw beschikking worden alle beroemde bezienswaardigheden plotseling eenvoudig bereikbaar.

 • U kunt Budget vinden op Stansted Airport. Hier kunt u na uw vlucht eenvoudig uw auto ophalen en terugbrengen.

  Budget Autohuur Stansted Airport

  London Stansted Airport
  Arrivals Hall
  CM24 1RW London
  Telefoon: +44 1279 681396

  Andere populaire bestemmingen:

  Dublin Luchthaven
  Belfast International Luchthaven
  Birmingham Luchthaven
  Bristol
  Glasgow Luchthaven

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl