Ophaallocatie
Retourlocatie

Autoverhuur Phoenix Luchthaven


Landt uw vlucht op Phoenix Sky Harbor Airport in Phoenix, Arizona? En wenst u gebruik te maken van autoverhuur tijdens uw verblijf in de Verenigde Staten? Dan kunt u bij Budget heel eenvoudig en snel een huurauto boeken. Met een uitgebreid assortiment aan huurauto’s is er zeker een gepaste huurauto voor u te vinden.

Auto huren voor al uw reiswensen in Phoenix


Phoenix is de hoofdstad van de staat Arizona. Deze staat ligt in het zuidwesten van de Verenigde Staten. De stad is de vijf na grootste stad van de Verenigde Staten en de grootste stad van de staat Arizona. Het klimaat is Phoenix is erg warm. Hierdoor wordt Phoenix ook wel ‘the Valley of the Sun’ genoemd. Zo is de gemiddelde temperatuur in de zomer ruim 27 graden Celsius.

De Phoenix Sky Harbor International Aiport ligt op 5 kilometer ten zuidoosten van het zakendistrict van Phoenix. Het is het grootste en drukste vliegveld in Arizona, en het acht na drukste vliegveld van de Verenigde Staten. Dagelijks zijn er gemiddeld 1.232 vluchten. Het vliegveld is erg populair door haar nationale vluchten naar Denver, Colorado en Las Vegas, Nevada. Daarnaast vliegen er jaarlijks veel reizigers vanuit Phoenix naar Calgary en Vancouver in Canada.

Vanuit Phoenix rijdt u in een half uur naar Scottsdale. Scottsdale wordt vaak het ‘Beverly Hills’ van Phoenix genoemd door de vele luxe hotels en huizen. Het is ook niet verwonderlijk dat u hier veel golfbanen, tennisbanen en parken kunt vinden. De kunstliefhebbers zullen zeker genieten van het Phoenix Art Museum. Met een collectie van meer dan 18000 voorwerpen is het Phoenix Art Museum het grootste kunst museum in het zuidwesten van de Verenigde Staten. Daarnaast kunt u ook naar het Arizona Science Center, Phoenix Museum of History, het Pueblo Grande Museum en het Children’s Museum of Phoenix.

Wilt u met het gehele gezin op pad, dan is het aan te raden gebruik te maken van een huur auto van Budget. Zodoende kunt u eenvoudig met het gezin richting Castles N’ Coasters in het noorden van Phoenix. Dit pretpark heeft twee achtbanen en diverse andere leuke attracties. Zo kunt u er midgetgolfen en gebruik maken van botsauto’s. Of breng met het hele gezin een dagje door in het Oasis Water Park in het Arizona Grand Resort.
En bezoek de Dessert Botanical Garden, waar u diverse woestijnplanten kunt vinden. Daarnaast kunt u natuurlijk ook een middagje ronddwalen in de Phoenix Zoo. Voor dit soort uitstapjes is het reserveren van een huurauto wel erg aangenaam. Zodoende kunt u snel en eenvoudig van de ene naar de andere locatie rijden.

Autoverhuur Phoenix Arizona


U kunt ook vanuit Phoenix een roadtrip plannen naar de westkust van de Verenigde Staten. Het is ruim 6 uur rijden in westelijke richting naar het schitterende San Diego in California. Of kies voor Los Angeles, wat iets noordelijker dan San Diego ligt. Iets dichterbij ligt de stad Tucson, ten zuidoosten van Phoenix. Deze stad ligt op slechts twee uur rijden van Phoenix. Eén van de mooiste parken in Phoenix is het South Mountain Park, het grootste stadspark van de Verenigde Staten. In dit park vindt u wellicht wel één van de aanwezige chuckwallas; een grote hagedissoort die veel in dit park te vinden is. Het park biedt een geweldig uitzicht op 300 meter hoogte over Phoenix. In dit park vindt u ook de indrukwekkende Elephant Tree; een unieke boomsoort die u niet vaak tegen zult komen.

Budget Autoverhuur Phoenix Sky Harbor International Luchthaven
Het reserveren van een huurauto voor uw verblijf in Phoenix, Arizona gaat heel eenvoudig. U hoeft slechts het formulier aan de linkerkant van deze pagina in te vullen.

 • Maak gebruik van een huurauto van Budget in Phoenix om eenvoudig vanaf het vliegveld naar uw bestemming te rijden.

 • Daarnaast geeft de huurauto u de mogelijkheid om meer van de staat Arizona te ontdekken.

  Budget Autoverhuur Phoenix Arizona
  Phoenix Sky Harbor Airport
  1805 E. Sky Harbor Circle South
  85034 Phoenix
  Telefoon: +602-261-5950

  Andere populaire bestemmingen:

  Denver Luchthaven
  Newark Luchthaven
  Dulles Luchthaven
  Fairbanks Luchthaven
  Orlando Luchthaven

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl