Ophaallocatie
Retourlocatie

Autohuur Nice Luchthaven


Autoverhuur op Nice Luchthaven geeft u de vrijheid deze populaire Franse bestemming te verkennen


Maak het leven eenvoudiger wanneer u met een huurauto van Budget reist. Haal een huurauto op het vliegveld door het formulier op deze pagina in te vullen. Om te weten te komen hoe een autohuur het verkennen van de stad en het rondom gelegen gebied gemakkelijk maakt, lees dan verder. Ongeacht wat uw wensen zijn, Budget heeft de auto die bij u past.

Nice Luchthaven ligt 5,9 kilometer ten zuidwesten van de stad. Het vliegveld is een knooppunt voor Air France en de twee na drukste in Frankrijk; alleen de luchthavens van Orly en Charles de Gaulle zijn drukker.

De stad trekt honderden zonliefhebbers die op zijn stranden relaxen onder parasols, aan cocktails nippen en de witte jachten die op de azuurblauwe zee voorbij glijden bekijken. Deze kosmopolitische stad is de hoofdstad van de Côte d'Azur, bekend om zijn vermogende inwoners en zonneschijn, maar de stad heeft veel meer te bieden en met goedkope huurauto kunt u dit allemaal verkennen. Geniet van de heldere kleuren en geuren van de bloemen- en productmarkten, dwaal door de smalle steegjes van de oude stad, of ga op jacht naar een koopje in de antiekwinkels van de stad. Nice heeft enkele mooie musea en archeologische ruïnes.

De festivals van de stad trekken bezoekers uit de hele wereld, terwijl zijn keuken vers bereide gerechten variërend van diners met Michelin ster tot Franse kookkunst in familiesfeer te bieden heeft. 's Nachts zijn er altijd tal van trendy clubs en bars om te bezoeken, met steeds weer nieuwe die er bij komen.

Matisse overwinterde hier vanaf 1916, eerst in een hotel en later in een appartement op de Place Charles-Felix. Terwijl hij hier woonde schilderde hij zijn beroemde odalisk schilderijen. Matisse hield niet alleen van het mediterrane licht en de kosmopolitische atmosfeer maar ook van het gezelschap van Bonnard, Picasso en Renoir die in nabijgelegen steden woonden. Het museum stelt de tekeningen en schilderijen van de kunstenaar ten toon, waaronder stukken van zijn eerste werk.

Vergeet niet het Musee des Beaux Arts te bezoeken, welke is ondergebracht in een mooie villa. De uitstekende collectie omvat werken van Rodin, Sisley, Monet en Fragonard. Het Musee d'Art Moderne et Arte Contemporain is ook ondergebracht in een prachtig gebouw, en de collectie is even prachtig. Het museum heeft avant-garde kunstwerken uit de jaren 60 tot de dag van vandaag, zoals werken van Roy Lichtenstein en Andy Warhol. Als u daar bent, bezoek dan de daktuin en galerie, die prachtige panoramische uitzichten op de oude stad geven.

De Plage Publique des Ponchettes is het drukste strand, en ondanks dat het steenachtig in plaats van zanderig is, is het altijd populair bij beachvolleyballers en zonaanbidders. De stranden zijn gescheiden in privé gedeeltes en openbare gedeeltes, die elkaar afwisselen. Op de openbare stranden vindt u koude douches, lifeguards en eerste hulp posten. De privé gedeeltes hebben warme douches, comfortabele strandstoelen, parasols, kleedkamers en restaurants.

Autoverhuur Nice Luchthaven


Autohuur zal u in staat stellen verder langs de Frans Rivièra te rijden. De leuke middeleeuwse stad Saint Tropez is beroemd om zijn mooie mensen, luxe jachten, trendy winkels en terrascafés. Verblijf in Saint Tropez kost veel geld, maar met een huurauto kunt u geld besparen op vervoer. De rit naar de stad voert u door het schilderachtige Maure bos. Saint Tropez is een briefkaartbestemming met zijn diep rode, oranje en roze huizen die een haven omlijsten die opvalt door de dure jachten. Klim omhoog naar de citadel voor een prachtig uitzicht over de stad en haven. Het marinemuseum, dat de maritieme geschiedenis van Saint Tropez in kaart brengt, is in de kerkers gehuisvest.

Met goedkope een huurauto kunt u een dagtrip naar Monaco maken en genieten van de panoramische uitzichten op Nice vanaf Mount Boron. U kan tevens een tussenstop in Eze maken. Dit middeleeuwse dorp is hoog gelegen aan de middelste Corniche; het heeft prachtige uitzichten.

Budget Autoverhuur Nice Luchthaven
Het regelen van autohuur via Budget autoverhuur is eenvoudig. Om meer over een huurauto te weten te komen klikt u op het formulier aan de linkerzijde van deze pagina.

 • Door het formulier aan de linkerzijde van deze pagina in te vullen kunt u een van onze comfortabele en betrouwbare huurauto's reserveren. Met een goedkope auto tot uw beschikking, worden alle beroemde bezienswaardigheden plotseling eenvoudig toegankelijk.

 • Het auto verhuurkantoor bevindt zich op onderstaand adres, een makkelijke locatie om uw huurauto af te halen.

  Budget autohuur Nice Luchthaven
  Nice Côte D'Azur International Airport
  Cedex 3 Bp 3125
  06281 Nice
  Telefoon: 0821 230 388

  Andere populaire bestemmingen:

  Wenen Luchthaven
  Geneve Luchthaven
  Zurich Luchthaven
  Berlin Schonefeld Luchthaven
  Hamburg Luchthaven

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl