Ophaallocatie
Retourlocatie

Autoverhuur Napels Capodichino Luchthaven


Kies autoverhuur van Budget om te genieten van de bezienswaardigheden van het mooie Napels met een ongeëvenaard gemak en onafhankelijkheid


U kunt razendsnel een offerte krijgen van Budget door het formulier aan de linkerzijde van deze pagina te gebruiken. Dit laat u de data kiezen die u nodig hebt voor uw huurauto. U kunt ook het precieze model,de grootte en andere wensen opgeven, daarnaast kunt u de beschikbaarheid van uw huurauto zien.

Napoli, of Napels, is een verborgen juweel op het Italiaanse schiereiland. Het heeft al de hoge cultuur en stijl die men verwacht in een grote Italiaanse stad, samen met een eet- en drinkcultuur die ongeëvenaard is. Dit is de stad om te bezoeken als u echte authentieke en iconische Italiaanse gerechten wilt proeven, zoals Napolitaanse pizza's, een van de prijswinnende gerechten van Italië. Door goedkoop autoverhuur kunt u met gemak de beste restaurants en eetgelegenheden in de stad vinden en bereiken, zodat u echt van Italië kunt proeven zonder omwegen. Simpel gezegd, als u denkt dat u Italiaans eten kent, zal de stad uw smaakpapillen openen voor een geheel nieuwe dimensie van genieten.

Er valt nog veel meer te bieden naast culinaire verwennerij. Er zijn bepaalde culturele eigenheden die het onderzoeken waard zijn. Een daarvan is de manier waarop de doden behandeld worden in Napels. Er is in feite een cultus van de dood die nog steeds enigszins gangbare praktijk is als onderdeel van de algemene cultuur. Het meest voor de hand liggende deel van de cultus dat bezoekers kunnen zien, is de zorg die besteed wordt aan de botten van de onbekende doden, in het bijzonder de schedels. Deze worden bewaard in ondergrondse crypten en de bewoners 'adopteren' vaak een schedel en tonen respect door verschillende geschenken naar de rustplaats te brengen. In ruil worden de geesten van de onbekende doden verondersteld bescherming aan te bieden aan hun weldoeners. U kunt de ondergrondse sites gemakkelijk zelf bezoeken en getuige zijn van deze praktijk.

Autoverhuur Napels Capodichino Luchthaven


De stad is een populaire plek voor kunst, zoals vele van de grote steden van Italië. Er zijn veel tentoonstellingen te zien, zowel in particuliere als publieke gallerijen. Een van de opmerkelijkste om te bezoeken is de Pio Monte della Misericordia, waar u een van de meest opvallende en bekende werken van de kunstenaar Caravaggio vindt. Dit toont de geseling van Christus, geschilderd in verbazingwekkend levensechte vorm. Voor meer van dezelfde kunstenaar kunt u het hoofdgebouw van de Banca Intesa Sanpaolo bezoeken, dat u kunt vinden op een prominente plaats op de Via Toledo.

Geschiedenisfans weten al dat Napels een van de dichtstbijzijnde nederzettingen is bij de eeuwenoude ruïnes van Pompeii, de Romeinse stad die door de beroemde berg Vesuvius verwoest werd. Veel mensen zullen deze gebeurtenis herkennen uit de geschiedenislessen op school, dus het is zeker de moeite waard om deze plek te bezoeken om kennis te verbinden met levensechte realiteit.

De berg geldt natuurlijk nog steeds als een grimmige herinnering aan de gewelddadige gebeurtenissen van het verleden. Veel van de straten en de indeling van Pompeii zijn verrassend goed bewaard gebleven en werden zorgvuldig afgegraven, waardoor dit een van de grootste verzamelingen van onaangetaste Romeinse gebouwen is buiten plaatsen zoals Rome. Een auto huren maakt het gemakkelijk om deze en andere historische sites in de omgeving te bereiken.

Autoverhuur van Budget op Napels Capodichino Luchthaven
Met goedkope autoverhuur tot uw beschikking kunnen alle populaire bezienswaardigheden in deze bruisende Italiaanse metropool gemakkelijk bereikt worden.

 • Het enige wat u hoeft te doen, is het formulier aan de linkerzijde van deze pagina in te vullen. Er is een grote keuze van verschillende huurauto's van hoge kwaliteit beschikbaar op het verhuurkantoor in de stad. Voor betrouwbare en stressvrij huren van een huurauto kiest u ons.

 • De auto moet ook op dezelfde plaats ingeleverd worden zodra de huurperiode afgelopen is.

  Budget Autoverhuur Napels Capodichino Luchthaven
  Napels Capodichino Airport
  80144 Napels
  Telefoon: 3908178961242

  Andere populaire bestemmingen:

  Rome Luchthaven
  Florence Luchthaven
  Pisa Luchthaven
  Venetië Luchthaven
  Cagliari Luchthaven

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl