Ophaallocatie
Retourlocatie

Autoverhuur Milaan Luchthaven in Italië


Kies autohuur van Budget tijdens uw bezoek en zorg ervoor dat u zeker geen enkel uitzicht of geluid van deze levendige Italiaanse stad mist


Een huurauto boeken is zo gemakkelijk bij Budget Autoverhuur. Boek uw huurauto gewoon op voorhand online door het formulier aan de linkerzijde van deze pagina te gebruiken en haal hem op wanneer u aankomt op Milaan Linate Airport. Voor betrouwbare en zorgeloze autoverhuur, kiest u voor Budget Autoverhuur door het formulier aan de linkerkant nu in te vullen.

Milaan is vast en zeker een van de meest geweldige culturele hoofdsteden op de wereld. Het is misschien wel de meest modegerichte stad in het land, en hij kan zeker mee met de andere grote culturele centra in Europa zoals Parijs en Londen. Milaan is beroemd om haar mode-industrie en heeft ook een sterke artistieke erfenis. Alle bezoekers zullen de vele historische gebouwen en monumenten willen zien die dienst doen als herinnering aan het grootse verleden en het gloeiende heden van deze bruisende stad. Als u ervoor kiest om een goedkope huurauto van Budget Autoverhuur te boeken, zult u zich met gemak kunnen verplaatsen in de stad en de omgeving aangezien er een uitstekende wegennet is dat zeer geschikt om te reizen met de auto.

Een auto huren is de juiste keuze om ervoor de zorgen dat u elke bestemming die u wilt bezoeken volledig zelfstandig kunt bereiken, of u nu in de streek bent om bezienswaardigheden te gaan bekijken, als modeliefhebber of om u uit te leven in luxueus winkelen en om van het nachtleven te proeven.

De stad heeft een uitstekende algemene ligging in het noorden van Italië. De omgeving heeft een gematigd tot warm klimaat, wat betekent dat het aangenamer is in de zomer dan de meer zuidelijke gebieden van Italië, waar het zeer heet kan zijn tijdens de zomermaanden. Het ligt ook heel dicht bij de bergachtige gebieden van de Italiaanse Alpen. Dankzij een goedkope huurauto kunt u de Alpen in minder dan een uur tijd bereiken. Er zijn talloze leuke dingen te beleven in de Alpen. U kunt de top van een deel van de bergen bereiken met de vele kabelbanen.

Verken moderne cultuur


Milaan is niet alleen een beroemde stad dankzij zijn hoge aanzien in moderne kunst en mode, maar ook voor zijn belangrijke plaats in de ontwikkeling van de moderne cultuur van de renaissanceperiode tot vandaag de dag. Een van de beroemdste bezienswaardigheden in de stad is wellicht het wereldberoemde portret van het Laatste Avondmaal door Leonardo Da Vinci, dat onlangs populair werd dankzij de boeken- en filmreeks de Da Vinci Code. Het schilderij bevindt zich in een sfeervol religieus gebouw in de vorm van een muurschildering en heeft een interessante geschiedenis op zich die door er eenvoudigweg naar te kijken kan waargenomen worden.

Om bij het onderwerp religie te blijven: de stad herbergt een van de hoogste kerken ter wereld, de Duomo. De kerk is in feite de derde hoogste ter wereld en slaagt hierin terwijl tegelijkertijd toch alle traditionele materialen van andere kerken en kathedralen behouden blijven. Het bouwen begon in de jaren 1300 en werd eeuwen later beëindigd in de jaren 1800. Dit betekent dat het gebouw een rijke mengelmoes van verschillende interpretaties van gotische en renaissance stijlen combineert. Een van de beste dingen die u kunt doen is de handige lift naar het dak nemen waar u een prachtig uitzicht op de nabijgelegen Alpen krijgt.

Autohuren Milaan
Budget biedt een ruime keuze huurwagens geschikt voor elk budget en ieders smaak. Als u een auto tot uw beschikking heeft, zijn alle bezienswaardigheden plots gemakkelijk te bereiken.

 • Vul het formulier aan de linkerzijde van deze pagina in om een goedkope huurauto te regelen. U kunt een offerte krijgen en een van de vele verschillende huurauto's die op deze bestemming beschikbaar zijn reserveren. U zult zich met gemak en comfortabel kunnen verplaatsen.

 • U vindt het kantoor voor autoverhuur op het hieronder vermelde adres. Ga hier naartoe om uw huurwagen op te halen op de datum van uw keuze.

  Milaan Airport in Italië
  Milaan Linate Airport
  Aankomsthal
  20090 Milaan
  Telefoon: 3902715123

  Andere populaire bestemmingen:

  Napels Luchthaven
  Rome Luchthaven
  Florence Luchthaven
  Pisa Luchthaven
  Venetië Luchthaven

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl