Ophaallocatie
Retourlocatie

Autohuur Manhattan


De spannende stad ligt te wachten om ontdekt te worden met behulp van autoverhuur van Budget


Gunstig gelegen in het hart van het bruisende Manhattan, zijn wij perfect gelegen om handige en toegankelijke huurauto diensten te bieden. Door te klikken op het formulier aan de linkerzijde, komt u alles te weten over de vlotte werking van ons kantoor. U kunt ook blijven lezen om te ontdekken wat voor moois er te beleven valt en waarom het verstandig is een auto te huren om dit alles te zien. We bieden een scala aan uitstekende auto's om aan uw eisen te voldoen.

Het vertrouwde gezicht van New York waar we allemaal dol op zijn en dat we allemaal kennen van op onze tv-schermen, van de torenhoge wolkenkrabbers tot de iconische bezienswaardigheden, is eigenlijk gelegen op het eiland Manhattan. Wie New York voor het eerst bezoekt gaat steevast naar de dunne eilandstrook omdat hier de opwinding en energie van deze prachtige stad gevestigd is. Dankzij goedkope autoverhuur is het mogelijk om door de beroemde straten van New York te rijden en zelf schatten zoals Central Park, Madison Avenue, Rockefeller Building en Broadway te ontdekken.

Omdat er zoveel plaatsen te zien zijn en dingen te doen, is goedkoop een auto huren de verstandigste optie om op ontdekking uit te gaan. De hectische activiteit die u constant omringt, maakt deel uit van de charme en dankzij een huurauto kunt u de stad op uw eigen manier leren kennen. De taxi's van New York zijn ervoor berucht moeilijk te stoppen te zijn en de metro kan afgeladen vol zitten, maar dankzij goedkope autoverhuur is dit buiten de kwestie.

Veel bezoekers begeven zich naar de winkels waar de keuze en het winkelaanbod onvoorstelbaar zijn. Vergeet het slepen van zware winkelbagage; vervoer simpelweg nieuwe aankopen in uw gehuurde auto. Ga u helemaal te buiten aan designerkleding en -labels op de elegante Madison Avenue en vind bekende namen in de omgeving van 5th Avenue, zoals Saks, Macy's, Bergdorf Goodman, Bloomingdale's, Cartier en Tiffany.

Teleurstelling is zeer onwaarschijnlijk indien het doel van een reis is om uzelf onder te dompelen in cultuur en kunst. Kruip achter het stuur van uw huurauto en 'maak' de bekende 'museum mile'. In dit kleine stuk van 5th Avenue, kunnen geschiedenisfanaten en kunstliefhebbers een handvol instellingen van wereldklasse bezoeken zoals het Guggenheim Museum, het Metropolitan Museum of Modern Art, het Cooper Hewitt National Design Museum, het Jewish Museum, het Whitney Museum of American Art, de Neue Galerie and het Museum of the City of New York.

Zich vervelen in de stad is geen optie en dankzij huurauto's zijn er eindeloos veel verschillende ervaringen mogelijk. Reserveer vandaag een auto en ontdek waarom dit het hele jaar door een spannende bestemming is.

Autoverhuur Manhattan


Soms schijnen de lichten van de stad te fel en wenst u een beetje kalmte en rust. Gelukkig hebben bezoekers dankzij goedkope huurauto's de vrijheid om de metropool te verlaten om van omgeving te veranderen. Een gemakkelijke rit brengt u naar de Catskills en de Hudson Valley, twee regio's die erg geliefd zijn bij de New Yorkers omwille van hun mooie landschappen.

Als u een huurauto tot uw beschikking heeft, kunt u ook langere roadtrips ondernemen en worden bestemmingen zoals Cape Cod in Massachusetts een haalbare kaart. Deze traditionele vakantiebestemming voor New Yorkers ligt op vier uur rijden met de auto en heeft een mooie kustlijn en zeer goede faciliteiten.

Voor een kijk op andere Amerikaanse steden liggen Boston en Philadelphia allebei op een redelijke afstand voor een daguitstap in een huurvoertuig.
Wie geïnteresseerd is in Amerikaanse universiteiten kan specifieke roadtrips maken naar beroemde universiteitscampussen zoals Princeton in New Jersey of Yale University in New Haven, Connecticut, dat op een korte rit van 80 km afstand ligt. Harvard University in Boston ligt op vier uur rijden richting het noorden en is gemakkelijk bereikbaar op één dag.

Als familieplezier op de agenda staat, rijd dan naar Jackson, New Jersey in uw gehuurde auto. Rijd in het comfort van uw auto langs de interstate I95 richting Six Flags Great Adventure, een pretpark met de tweede snelste roetsjbaan ter wereld. Wie uit is op plezier kan de korte afstand per auto afleggen vanin Philadelphia en New York voor een onvergetelijk dagje uit met de familie.

Budget Autoverhuur Manhattan
We zijn op een aantal locaties gelegen voor het uiterste gemak van reizigers. Het boekingsproces is snel, en eenvoudig.

 • Voor centraal gelegen autoverhuur die een goede prijs/kwaliteit en gebruiksgemak biedt, zijn wij een slimme keuze.

 • U vindt ons op de hieronder vermelde locaties waar u gemakkelijk uw huurvoertuig kunt ophalen.

  Budget Manhattan
  152 E. 87th St. Alan Garage,
  Op Lexington Ave.
  10128 Manhattan
  Telefoon: 646-672-9694

  Budget Manhattan
  Tussen 2nd en 3rd Ave
  225 East 43rd St.
  Manhattan
  Telefoon: 212- 661-5906

  Budget Manhattan
  Tussen 8th en 9th Avenue
  304 West 49th Street
  Manhattan
  Telefoon: 212-333-5901

  Andere populaire bestemmingen:

  Chicago Luchthaven
  Boston Luchthaven
  Miami Luchthaven
  Dulles Luchthaven
  Houston Luchthaven

  Voor meer informatie bezoek www.budget.nl